11. října 2010 • 00:00

Bet-at-home slaví: Vyhrajte dovolenou na 10 let

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Internetová sázková kancelář Bet-at-home.com slaví 10 let od svého založení a svým uživatelům bude rozdávat stovky dárků. Od 10. října do 10. listopadu získá každý sázející s vyhranou sázkou určitý počet bodů, který bude vycházet z přesného počtu kvót jednotlivých sázek. To znamená: čím vyšší kvóta, tím více bodů přibude na konto sázejícího.



Nejlepších 500 sběratelů bodů pak získá hodnotné ceny. Celkový vítěz získá dovolenou na deset let zdarma (celkem v hodnotě 30 tisíc eur), druhý a třetí sázející se pak podívá na finále Ligy mistrů.

Seznam cen:
1. místo:
Taková hlavní cena tu zaručeně ještě nebyla! Vítěz od nás získá 10 ročních dovolených v celkové hodnotě 30.000 €. Zaručeně jedna nebo více luxusních dovolených je tedy možná.

2. a 3. místo:
Každý z těchto dvou vítězů vyhrává víkend v Londýně pro dvě osoby včetně letenky, ubytování v 5hvězdičkovém hotelu a vstupenky v kategorii 1 na finále Ligy Mistrů. Takže ta pravá cena pro každého správného fanouška fotbalu. Hodnota ceny: 5.000 €.

4. až 10. místo:
Každý výherce získá VIP-víkend pro dvě osoby na Malorce (v ceně je zahrnuta letenka, ubytování v 5-ti hvězdičkovém hotelu a VIP-vstupenky na domácí hru Real Mallorca dle vlastního výběru. Hodnota ceny: 1.500 €.

11. až 20. místo:
Výhrou je Apple iPad 16 GB v hodnotě přibližně 600 €. Takový megaskvělý přehrávač vám bude jistě každý závidět!

21. až 50. místo:
Každý získá Apple iPod nano 16 GB. Takže ten nejpopulárnějěí MP3-přehrávač světa, který se může pochlubit svým revuluční, multitouch-povrchem. Hodnota tohoto MP3-přehrávače je kolem 200 €

51. až 100. místo:
Vy sázíte – my platíme! bet-at-home.com Vám daruje poukázky na sázení v hodnotě 100 Eur*. A s trochou štěstí můžete svůj zisk ještě navýšit. 101. až 250. místo: Vy sázíte – my platíme! bet-at-home.com Vám daruje poukázky na sázení v hodnotě 50 Eur*. A s trochou štěstí můžete svůj zisk ještě navýšit. 251. až 500. místo: Vy sázíte – my platíme! bet-at-home.com Vám daruje poukázky na sázení v hodnotě 20 Eur*. A s trochou štěstí můžete svůj zisk ještě navýšit.

 

Více informací zde.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud