6. března 2015 • 18:00

Maslák a Rosolová jako Bolt: Na soupeře koukali přes rameno

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Suverénním stylem si čtvrtkaři Pavel Maslák a Denisa Rosolová zajistili postup do sobotního finále halového mistrovství Evropy. Oba hladce vyhráli své rozběhy a měli dost času, aby v cílové rovince dívali přes rameno.



Maslák: Finále bych měl zvládnout
Video se připravuje ...

Rozeběhnout se, získat náskok a pak jen v klidu kontrolovat soupeře. Pavel Maslák a Denisa Rosolová to v semifinále evropského šampionátu udělali ve stylu Usaina Bolta.

„Zbystřil jsem, kde jsou obrazovky a koukal jsem se na ně. Dokonce si myslím, že jsem koukal až moc,“ smál se Maslák, který předvedl ze všech semifinalistů nejrychlejší čas 46,46 sekundy. Navíc se cítil líp než v ranním rozběhu.

„Podle mě to bylo na devadesát procent toho, co mám nastavené v hlavě. Zítra si to nastavím jinak. Bude to lepší a mělo by to být lepší,“ věří Maslák, který chce v sobotním finále zaútočit na evropský rekord Thomase Schönlebeho 45,05 sekundy.

Rosolová hladce postoupila do finále Rosolová hladce postoupila do fináleFoto ČTK

Semifinále zvládla skvěle i Denisa Rosolová. Také ona se v cílové rovince ohlížela na soupeřky.

„Vyplynulo to ze situace. Věděla jsem, že z vnitřku nikdo nezaútočí, tak jsem se musela kouknout doprava,“ líčila Rosolová, která si vylepšila letošní maximum na čas 52,48. „Čekala jsem větší tlak zezadu. Naštěstí jsem se dobře podívala dozadu a věděla jsem, kde všechny jsou.“

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud