10. srpna 2013 • 11:11

VIDEO: Děsivý začátek MS. Atletka dostala do nosu diskem!

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nepříjemnou nehodou začaly soutěže na atletickém mistrovství světa v Moskvě. Ukrajinská diskařka a bronzová medailistka Natalia Semenovová dostala v rozcvičování od polské soupeřky Žanety Glancové diskem do nosu a utrpěla krvavé zranění.



"Pohazovala si diskem v prostoru, který k tomu není určený a trefila mě do nosu," řekla Semenovová po závodě při průchodu novinářskou mixzónou. Obvazem jí prosakovala krev a na bolavém místě si přidržovala bílý ručník.

Zastavit krvácení jí hned po incidentu pomohla Sandra Perkovičová. "Má zlomený nos. Když jsem viděla, že dostala ránu, okamžitě jsem jí přispěchala na pomoc," popsala chorvatská atletka.

Ukrajinka si poté lehla na modrou dráhu a nechala se ošetřit lékařským týmem. Na televizních záběrech bylo jasně vidět, že má na nose odchlípnutou kůži a další pohmožděniny. Záchranáři jí ránu vyčistili a zalepili.

Semenovová se pak navzdory děsivému zážitku vrátila do sektoru a pokusila se vybojovat postup do finále. Poprvé přešlápla, podruhé hodila 55,79 metru a ve třetím pokusu opět přešlápla. Ve své kvalifikační skupině tak skončila poslední a dál neprošla.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud