12. dubna 2012 • 08:24

Atlet Bolt s míčem? Zvládá to stejně lehce jako Ronaldo

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jamajský sprinter Usain Bolt opět dokázal, že kromě atletiky miluje taky fotbal. Při nedávném natáčení televizní reklamy pro společnost VISA měl v Londýně spoustu času, a tak si v zákulisí ve svém olympijském dresu zahrál fotbálek. A stálo to za to!



Nárt, kolínko, patička, hlavička. Ne, rovnou osm hlaviček najednou! A nakonec ještě zádíčka!

Když si s fotbalovým míčem hraje Usain Bolt, není to nudný zápas na 0:0. O jamajském atletovi je známo, že fotbal miluje.

Je velkým fanouškem Manchester United a kamarádí se s portugalským snajprem Cristianem Ronaldem z Realu Madrid, kterému poskytl i pár sprinterských rad.

Při přestávce reklamního natáčení se Bolt předvedl jako talentovaný fotbalista. Štáb pro něj v zákulisí připravil menší fotbalovou branku a Bolt se s radostí pustil do hry spolu se svým agentem Ricky Simmsem. V jednu chvíli si Bolt zakryl oči a rozpustile prohlásil: „Přímo do rohu!“

A pak poslepu opravdu poslal míč k tyči, i když mu k tomu pomohla teč gólmana Simmse. Poté se Bolt na chvíli postavil i do branky.

Nakonec si ale ještě párkrát vystřelil a trefil míčem do hlavy hlídkujícího policistu, načež se smíchem utekl.

Bolt v Londýně natočil reklamu, v které běhá po městě s kreditní kartou, aby se stihl dostat na start olympijského závodu.

Fotbalový míč si zřejmě opět užije koncem května na ostravské Zlaté tretře, kde si Bolt na tréninkovém hřišti vítkovického stadionu po tréninku pravidelně chodí zakopat.

JAK OLYMPIJSKÉ HVĚZDY ROZJÍŽDĚJÍ REKLAMNÍ KAMPANĚ, SI PŘEČTĚTE V DNEŠNÍM DENÍKU SPORT

Další reklama s Usainem Boltem:

Nahý Michael Phelps je hit:

Slavné reklamy z minulosti:

Kerri Strugová se zraněným kotníkem:

Dan a Dave, souboj desetibojařů O'Briena a Johnsona:

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud