10. června 2021 • 08:06

Ostuda, zlobil se kouč Denveru. Jeho tým jasně nestačil na Phoenix a prohrává 0:2

Autor: ČTK, apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Phoenixu zvítězili i ve druhém utkání čtvrtfinále play off NBA nad Denverem, který doma porazili 123:98. V sérii na čtyři výhry tak vedou 2:0. Klíčem k úspěchu Suns byl skvělý týmový výkon, neboť hned deset hráčů dalo minimálně sedm bodů.



Hlavní hvězdou Phoenixu byl rozehrávač Chris Paul se 17 body a 15 asistencemi bez jediné ztráty míče.To Denver spoléhal především na nejužitečnějšího hráče sezony Nikolu Jokiče, který měl 24 bodů a 13 doskoků. Chyběla mu ale větší podpora spoluhráčů, z nichž už jen tři se dostali alespoň na 10 bodů.

Phoenix od začátku vedl a na přelomu poločasů dokázal odskočit až na 21 bodů, čímž duel rozhodl. V poslední části už mohly opory odpočívat, přesto Suns navýšili vedení až na 31 bodů a v klidu směřovali za výhrou.

„Byl to od nás ostudný výkon a oprávněně jsme odcházeli se svěšenými hlavami. Nedivím se, že místní fanoušci skandovali, že vyhrají 4:0 na zápasy, protože jestli budeme takhle hrát i doma, tak to opravdu bude rychlá série,“ zlobil se po nejvýraznější porážce v sezoně trenér Nuggets Michael Malone.

Nejlepším střelcem Phoenixu byl Devin Booker s 18 body, jenž přidal 10 doskoků. Deandre Ayton zaznamenal 15 bodů a 10 doskoků, Mikal Bridges 16 bodů.

Výsledek 2. kola play off NBA

Západní konference - 2. zápas:

Phoenix - Denver 123:98, stav série 2:0. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud