Jan Jaroch
Premium
22. prosince 2021 • 12:57

Sato pod palbou kritiky: Vyměňte ho! V čem je problém a pomůže přesun?

Autor: Jan Jaroch
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třetina sezony NBA je pryč a Tomáš Satoranský se propadá hierarchií nejlepších hráčů planety. Co se mohlo pro New Orleans Pelicans pokazit, to se pokazilo. Týmu, jemuž chybí a ještě dlouho chybět bude největší hvězda Zion Williamson, se nevede. Český borec je zoufale neproduktivní. Pouhých 2,7 bodu na utkání a celková úspěšnost střelby lehce přes 30 procent, to je skličující obrázek Satoranského šesté a zatím nejhorší sezony za Atlantikem. A kritici nemlčí.



Zklamání! Vyměňte ho! Má vůbec ještě na NBA? Diskusní fóra fanoušků New Orleans Pelicans nemilosrdně tepají letní nákup Tomáše Satoranského. O to zuřivěji, když zpovzdálí sledují, jak si jejich bývalý střed Lonzo Ball užívá v Chicagu, momentálně druhém týmu Východní konference (bilance 19:10). Bulls nám poslali vadné zboží, volají fans, když sledují, jak Satoranský a Garrett Temple, dva borci trejdovaní za Balla, patří k nejslabším článkům Pelicans.

„Satoranský s Templem jsou tak špatní, jak si jen dovedete představit. Je celkem šokující, že to jsou dva hráči, které New Orleans dostalo za Balla,“ napsal nedávno i William Guillory, jenž o Pelicans píše pro prestižní server The Athletic.

Satoranského osobní statistiky jsou tak bídné, že je s tímhle tvrzením těžké polemizovat.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud