Jiří Punčochář
17. června 2011 • 12:43

Amerika se směje LeBronovi: Jdi hrát se ženskýma

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Vodopád posměchu na hlavu LeBrona Jamese po krachu ve finále NBA ani po necelém týdnu neustává. Nová karikatura ukazuje Kinga Jamese v televizním studiu, jak opakuje svůj loňský pořad The Decision, v němž oznamoval, že přestupuje do Miami Heat.



V The New Decision, jak ho vtipálci nazvali, tentokrát LeBron James oznamuje, že jde hrát ženskou WNBA. Moderátor sedí naproti němu, chvílemi se mu směje, chvílemi žasne a nakonec znechuceně mávne rukou.
Rozhovor začíná otázkou pro LeBrona, jak se cítí po prohraném finále proti Dallasu.

„Je to těžké, protože cítíte, že jste hodně lidí zklamal,“ odříkává LeBron, jehož věty jsou sestříhané z loňského původního speciálu The Decision z televizní stanice ESPN.


„Jo, zklamal, to si piš,“ vpálí mu moderátor a tváří se kysele.
Pak už jsou tu otázky na WNBA. „Fakt tam chceš hrát? To je nějaký blbý vtip?“

„Chci vyhrát titul a cítím, že tam se mě to může podařit. Musíte dělat, co je nejlepší pro vás a co vás udělá šťastným,“ odříkává hvězdný basketbalista.
Moderátor neskrývá opovržení, mává svými papíry před obličejem.
„Já, já, já. Blbečku,“ vyčiní mu.

„Jak jsem řekl, dává mi to nejlepší šanci vyhrát titul,“ zopakuje mu ještě jednou LeBron. Pak moderátor pořad ukončí.

VIDEO: Fanoušci Jamese opravdu nešetří. Podívejte se na následující ukázky.


Takových facek dostal LeBron od neděle, kdy Miami prohrálo poslední finále, dost a dost. Odstartovali to už hráči Dallasu, radujíc

DeShawn Stevenson prohlásil, že LeBron ani Miami „nemají úroveň“ a ať se vyrovnají s tím, že Dallas je lepší. Stevenson si taky vzal tričko, kde se Jamesovi směje. „Tak co, jak chutná Dirk?“ stojí na něm napsáno. Je to narážka na několik let starý rapový počin Shaquilla O'Neal, který zpíval, že Kobe Bryant nedokáže vyhrát titul bez něho. „Kobe, jak chutná moje prdel?“ bouřil Shaq v refrénu.

Sranda Stevensona asi přešla o den později, když se v radosti z titulu opil tak, že ho sebrala policejní hlídka a na noc nechala v cele.

Hodně vtipů míří na LeBronovy mizerné výkony v posledních čtvrtinách finálových zápasů. „Hledaný má hnědé oči a černé vlasy. Měl se připojit ke svému mužstvu před čtvrtou čtvrtinou zápasu v Dallasu, ale neukázal se. Pokud o něm máte informace, kontaktujte linku Uplakánků, číslo 1-800-On-To-Zabalil, vyzývá jeden plakát. Jiný obrázek ukazuje Jamese jako nevěstu Dwayna Wadea.

Pod fotografií, kde se smějí Michael Jordan a Scottie Pippen, se Jordan ptá: „Takže LeBron je lepší než já?“ Pippen odpovídá: „Chlape, ten den jsem musel být hodně nalitej.“

Další narážka paroduje vyhledávač Google. Když do něho napíšete heslo „Bez prstenu“, táže se vás Google: „Mysleli jste LeBron?“

James není mnohými fanoušky příliš oblíbený

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud