10. července 2011 • 17:46

Jordanova bývalá se zlobí kvůli milostnému dopisu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0

Na basketbalové palubovce byl fenoménem. Teď se ale jméno Michaela Jordana přetřásá kolem skandálu s jeho milostným dopisem, který byl před sedmi lety prodán v aukci a nyní i zveřejněn na internetu. Zásah do soukromí rozzuřil hlavně jeho tehdejší přítelkyni Laquettu Robinsonovou, která nyní hrozí neznámému pachateli soudem.



Před třiceti lety byl napsán. Před sedmi byl dokonce za částku přesahující pět tisíc dolarů (skoro 87 tisíc korun) vydražen. Pořádný poprask ale milostný dopis Michaela Jordana způsobil až nyní. Poté, co byl zveřejněn na internetu se totiž ozvala jeho tehdejší přítelkyně Laquetta Robinsonová a vyhrožuje trestním oznámením.

„Byl to kus mého soukromí. Něco mezi ním a mnou,“ zlobí se Robinsonová. „Když jsem ten dopis viděla na internetu, říkala jsem si: Co tam sakra mezi lidmi dělá? Je to osobní věc a to, že ji někdo použil bez mého vlastního souhlasu a vědomí, mě opravdu štve,“ doplnila jeho bývalá přítelkyně.

Když bylo psaní v roce 2004 prodáno na jedné z aukcí, mělo vedle sběratelské hodnoty odkrývat i druhou a nepoznanou stránku jednoho z nejlepších basketbalistů všech dob. Ve chvíli, kdy ho navíc Jordan psal, mu bylo teprve sedmnáct let. Od důležitého draftu do Chicaga Bulls, který mu navždy měl změnit život, zbývaly v tu chvíli ještě čtyři roky.

Jenže jak se nyní ukázalo měl také zasahovat do soukromí i jeho tehdejší přítelkyně. Ta byla současným zveřejněním o to překvapenější, že si stále myslela, že má dopis ve své krabici na památku na vztah s Jordanem. „Někdo mi ho ale musel ukrást,“ říká nyní Robinsonová a podezřívá především členy své rodiny. Navíc se nebojí podat i na neznámého pachatele trestní oznámení.

„Nejprve se chci ale s Michaelem sejít. Nechci, aby si myslel, že jsem s k němu zachovala nějak nefér a ten dopis úmyslně pustila na veřejnost. Musíme si o tom spolu promluvit mezi čtyřma očima,“ dodala pak Robinsonová.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud