1. května 2012 • 09:48

Hvězdě NBA ruply nervy, zranila se o dvířka od hydrantu

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Play off v NBA sotva začalo, ale Amare Stoudemire, hvězda New York Knicks, už má nervy na pochodu. Po porážce v Miami (Knicks s nimi prohrávají v sérii 0:2) praštil vzteklý Stoudemire do dveří od požárního hydrantu v hale tak prudce, že si rozrazil ruku a ihned musel na šití. Možná si kvůli tomu už nezahraje...



Okamžitá péče o zraněnou ruku odpovídala tomu, že krev kapala z druhého nejlépe placeného muže klubu. Knicks by měli za letošní sezonu Stoudemirovi vyplatit přes 18 milionů dolarů! Proto do šatny ihned zamířili lékaři obou klubů, do místnosti dokonce vjela jednotka s nosítky.

Ta nebyla potřeba, Stoudemire odešel po svých, už krotký jako beránek. Levou ruku nesl na pásce, pořádně zavázanou. Pod bandáží měl několik stehů.

„Jsem na sebe hrozně naštvaný. Chci se omluvit fanouškům a týmu, nejsem hrdý na svůj počin. Jedu domů začít znovu,“ napsal hráč na sociální síti twitter.

Později, po nočním přeletu domů, dodal ještě jedno vyjádření: „Všichni děláme ve zlosti věci, jichž litujeme. Jsme lidé. Špatně jsem to načasoval. Sorry lidi. Tohle je lepší přejít.“

I jeho spoluhráči už se smiřují s tím, že jednoho ze svých lídrů neuvidí na palubovce ve třetím utkání ve čtvrtek v New Yorku. To přitom nutně potřebují vyhrát, aby se s favorizovaným Miami udrželi ve hře.

„Pravděpodobně bude mimo,“ připustil pivotman Tyson Chandler. Odsoudit Stoudemira ale odmítl: „Jeho emoce byly rozpumpované. Amare je velkou součástí našeho mužstva a bez něho to bude o hodně těžší. Ale musíme se s tím vyrovnat,“ řekl.

Zámořští novináři štiplavě připomínají, že Knicks byli v problémech až po uši ještě před tím, než si Stoudemire začal vylívat zlost na hydrantu.

A že jeho rána levačkou do chromovaných dveří se skleněnou výplní byla nejagresivnějším výpadem v zápase, v němž dal jen 18 bodů a Knicks prohráli 94:104...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud