10. října 2013 • 13:58

Bryant start NBA asi nestihne: Musím rozhýbat svůj tlustý zadek

Autor: jj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dostal zelenou pro náročnější trénink, přesto existuje jen malá šance, že Kobe Bryant po dubnové operaci utržené achilovky stihne začátek sezony NBA. Do něj zbývá 19 dnů a pětatřicetiletá legenda Los Angeles Lakers stále ještě nehraje basketbal.



„Neupínám se k žádnému datu návratu, nechávám si otevřené dveře. Až budu připravený, tak budu připravený,“ řekl ve středu novinářům.

K tomu, aby se cítil připravený, prý ještě potřebuje zapracovat na dvou věcech: získat zpět výbušnost do levé operované nohy a dostat své stárnoucí se zpět do kondice. „Denně dělám mnoho výponů, abych posílil lýtko a zvýšil ohebnost nohy. Zatím mám ale stále nohy jako Bambi,“ přirovnal se ke známé kreslené postavě srnčího mláděte.

Aby se následně dostal do potřebné herní kondice, na to prý bude podle své zkušenosti potřebovat tři týdny tvrdého drilu. „Musím rozhýbat svůj tlustý zadek. Šest měsíců bez pohybu a pojídání všeho, co chci, mě trochu dostihlo,“ uznal.

Když se letos 12. dubna Bryant zranil, odhadovali Lakers dobu jeho rekonvalescence na 6 až 9 měsíců. Zdá se, že se jejich největší hvězda přiblíží té spodní hranici, nic však není jistého. „Vrátím se, až se budu cítit skutečně jistě a pohodlně,“ prohlásil Bryant, jenž strávil několik posledních dní v Německu na proceduře s problémovým pravým kolenem.

Na návratu pracuje pětinásobný šampion NBA skutečně tvrdě. „Je naprosto neúnavný,“ popisoval kouč Lakers Mike D´Antoni. „Už toho dosáhl tolik a stále má takovou touhu. To ho dělá velkým. Pochybuju, že jeho pracovnímu nasazení může jiný hráč konkurovat.“

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud