3. února 2014 • 13:10

Neuvěřitelná haluz v Ústí! Zachraňoval míč z autu, dal si vlastní koš

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Nejen ve fotbale nebo v hokeji se občas urodí výstavní vlastňák. V neděli večer to potkalo ústeckého basketbalistu Mitchella Kwamaina, který zachraňoval míč mířící do autu tak nešťastně, že skončil v koši jeho vlastního týmu.



Kdyby chtěl, tak se takhle v životě nemůže trefit. Rozehrávač Ústí nad Labem Mitchell Kwamain se v duelu s Pardubicemi obětavě vrhl k odraženému míči a snažil se ho vrátit do hřiště.

Balon opravdu poslal v pádu, jednou rukou a zády ke koši zpět na hrací plochu. Jenže obří oblouček si to zamířil přímo ke koši a neomylně propadl obroučkou.

VIDEO | Podívejte se na šílený vlastní koš v Ústí nad Labem


"Vůbec jsem nevěděl, že to házím na koš, jediné, na co jsem se soustředil, bylo to, abych si nevymlátil všechny zuby o to zábradlí," nechal se Kwamain slyšet podle klubového webu.

Protože nebyl dosažen úmyslně, vlastní koš platil, dva body (Kwamain se odrážel ještě uvnitř trojkového území) byly připsány kapitánovi hostů. Amerického rozehrávače nicméně tahle neuvěřitelná náhoda nakonec mrzet nemusela. Ústí vyhrálo 95:89 i díky jeho 33 bodům a sedmi asistencím.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud