Ivo Pospíšil
27. září 2014 • 07:54

Výzva jménem koš z půlky hřiště? Před Brazilkami vyhrála Hanušová

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z ANKARY | Patří to k tradičnímu oživení konce tréninků. Odlehčená soutěž českých basketbalistek ve stylu: Kdo se trefí z půlky hřiště. I tentokrát před úvodním zápasem na MS s Brazílií (dnes, 20.15 – ČT Sport) si některé české reprezentantky změřily síly. A kdo z tria Romana Hejdová, Alena Hanušová a Michaela Zrůstová v téhle disciplíně vyhrál?



Trefit se dnes takhle v úvodním zápase proti Brazílii, to by určitě neškodilo. Jenže na podobné experimenty zřejmě nedojde, tenhle zápas je až moc důležitý.

„To, že Brazliky mají silný útok, k tomuhle sportu sice patří, ale jejich morál a snaha ve hře jeden na jedna je obrovská. Musíme se s tím vyrovnat,“ ví samotný trenér Lubor Blažek.

A hned v pátek absolvoval tým pod jeho vedením hned dva tréninky. První v menší hale a ten druhý, večerní, rovnou v hlavní aréně, kde se dnes i utkání odehraje.

„Známe ji velmi dobře, vždyť jsme tu i odehráli před několika lety úspěšnou olympijskou kvalifikaci,“ zavzpomínal Blažek. „Je poznat, že se stavěla čistě pro basket a to prostředí je pro mě příjemnější. V hokejové třeba nevidím do hlediště, zatímco basketbalová je přímo ohraničená lidmi, což mi vyhovuje,“ pochvaloval si.

Po samotném konci tréninku si pak trio Romana Hejdová, Alena Hanušová a Michaela Zrůstová zasoutěžilo ve střelbě z půlky hřiště. Jako jediná uspěla nová posila USK Praha Alena Hanušová.

VIDEO: Podívejte se na koš z půlky v podání Aleny Hanušové

Alena Hanušová vstřelila na tréninku reprezentace na MS v Ankaře koš z půlky hřiště
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud