20. března 2015 • 11:19

Snad jich ještě pár nasbírám, radoval se Satoranský po double double

Autor: ivp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho tým si již zajistil čtvrtfinále Euroligy a on přispěl parádním výkonem k osmé výhře ve skupině. Český basketbalista Tomáš Satoranský pomohl jedenácti body a deseti doskoky k vítězství Barcelony nad CZ Bělehrad 77:73 a zaznamenal v prestižní soutěži svůj premiérový double double. „Doufám, že se mi jich tu ještě pár podaří,“ těšilo třiadvacetiletého rozehrávače.



Zaznamenal pět asistencí – nejvíc z celého týmu. Zaznamenal deset doskoků – nejvíc z celého týmu. A nasázel jedenáct bodů – byl druhým nejlepším z celého týmu.

Velmi povedený zápas sehrál v Eurolize český rozehrávač Tomáš Satoranský, který po získaném double double pomohl Barceloně již k osmé výhře ve skupině E.

„Není to pro mě nic extra důležitého. Doufám, že mi ještě nějaký ten double double v Eurolize přibude,“ usmál se po zápase Satoranský.

„Pro náš tým bylo hodně důležité pomáhat na doskoku a z toho asi vzniklo těch deset doskoků. Jejich tým je v tom s Marjanovičem pod košem velmi silný, takže náš plán byl jim to trochu ztížit. Naši hráči proto měli zvenku chodit na doskok, tím jsem jich získal několik i já a to vedlo k tomu double double,“ vyprávěl Satoranský.

Ten v Bělehradě nastoupil opět v základní sestavě katalánského celku a podle celkové užitečnosti (23) byl i nejplatnějším hráčem svého celku.

„Vítězství je pro nás důležité. V posledních zápasech venku se nám tolik nedařilo, ale jak na Panathinaikosu, tak v Bělehradě jsme dokázali kontrolovat tempo na konci a udrželi jsme těsné vítězství,“ připomněl Satoranský dvě důležitá vítězství z palubovek soupeřů, která Barceloně pomohla vystoupat tabulkou na průběžné druhé místo.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud