28. února 2018 • 08:54

LeBron James má další milník. Satoranský přispěl k výhře Washingtonu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Basketbalisté Washingtonu zvítězili v NBA na hřišti Milwaukee 107:104 a vyrovnali s konkurentem ve Východní konferenci bilanci ve vzájemných zápasech v této sezoně na 2:2. Tomáš Satoranský měl sice problémy s fauly, ale i tak odehrál jako člen základní pětky 20 minut a stihl osm bodů, dva doskoky a šest asistencí. V dresu Wizards byl nejlepší v hodnocení plus/minus. Hlavním lídrem vítězného týmu byl Bradley Beal s 21 body, sedmi doskoky a osmi asistencemi.



Washington se dál drží těsně za třetím Clevelandem, který v koncovce domácího zápasu zdolal Brooklyn 129:123. LeBron James zaznamenal 67. triple double v kariéře za 31 bodů, 12 doskoků a 11 asistencí. V počtu finálních přihrávek pokořil jako jedenáctý hráč v historii metu 8000 a je úplně první, kdo má na kontě přes 30.000 bodů, 8000 doskoků a 8000 asistencí.

"Vzhledem k tomu dlouhému seznamu skvělých hráčů, kteří touhle ligou za celou historii prošli, je senzační, že jsem jediný s takovým milníkem. Opravdu úžasné," řekl James. Ve 33 letech si vytvořil i další rekord, protože v průměrných statistikách za kalendářní měsíc vůbec poprvé v kariéře dosáhl na triple double.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud