1. června 2009 • 13:36

James: Ruku nikomu podávat nebudu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepšího basketbalistu sezony LeBrona Jamese naštvalo sobotní vyřazení Clevelandu v semifinále play off NBA s Orlandem natolik, že se nebavil s novináři, ani nepodal ruku žádnému soupeři.



Čtyřiadvacetiletá hvězda nicméně nakonec poslala alespoň svému spoluhráči z olympijského týmu Dwightu Howardovi po zápase e-mail s gratulací.

"Je pro mě těžké pogratulovat někomu v okamžiku, kdy s ním prohrajete. Já jsem vítězný typ a nedává mi smysl, abych gratuloval někomu, kdo mě porazí. Takhle to prostě dělám a ruku nikomu podávat nebudu," řekl James den po porážce 90:103 v šestém utkání, která pro něj znamenala konec sezony.

James v sérii proti Orlandu zaznamenal střelecký průměr 38,5 bodu na zápas, přesto do finále postoupil i díky podobně skvělému Howardovi tým Magic. Cleveland teď má čas do 18. července na to, aby své největší hvězdě nabídl prodloužení smlouvy, která vyprší po příští sezoně.

"Tak o tom teď opravdu nepřemýšlím. Teď si chci od basketbalu odpočinout a nemyslet na smlouvy. Pokud od nich (klubu) něco přijde, zjistíme to," dodal James, jenž se za rok může stát nejžádanějším volným hráčem v NBA.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud