17. prosince 2009 • 20:42

19. kolo: Nymburk hravě přehrál poslední Vyšehrad

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jednoznačný průběh mělo utkání 19. kola ligy basketbalistů, v němž dnes vedoucí Nymburk nastoupil proti poslednímu Vyšehradu. Favorit zvítězil 95:34 a připsal si devatenáctou výhru, zatímco pražský nováček na první úspěch v soutěži dál čeká.



Hosté vstřelili v první čtvrtině pouhé čtyři body, v druhé přidali šest. "Cíle, které jsme si před zápasem stanovili - nedostat více než sto bodů a dát více než padesát, jsme splnili jen z poloviny. Mrzí mě, že si nevážíme toho, že můžeme s takovým týmem, jako je Nymburk, hrát. Někteří hráči v prvním poločase jako by vůbec nechtěli hrát," postěžoval si trenér Vyšehradu Jan Ulrych.

Domácí kouč Muli Kacurin naproti tomu konstatoval, že Nymburk šel do zápasu jako jasný favorit a svou úlohu splnil. "Hráli jsme dobře v obraně a myslím, že jsme fanoušky potěšili i pár hezkými akcemi a zpříjemnili jim tak předvánoční čas," poznamenal.

V dalším dnešním utkání naopak rozhodla o vítězi až koncovka. Brno nad druhým celkem tabulky Prostějovem dlouho vedlo, nakonec však prohrálo 79:81.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud