5. listopadu 2010 • 14:15

Nadával jí do krav a teď říká: Je to Bažantova fraška!

Autor: rou, jip
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodně svérázně se k aférce, která proběhla ženskou basketbalovou ligou, postavil její hlavní aktér Vlastimil Havlík. Asistent brněnského kouče Bobrovského se při zápase ve Strakonicích sprostě obořil na trenérku domácích, což zaznamenaly i televizní kamery. "Je to celé Bažantova fraška," ukazuje teď Havlík na basketbalového komentátora České televize, na jejímž webu se celá kauza poprvé objevila.



"Už si sedni na prdel, ty krávo," křikl brněnský asistent na slovenskou trenérku Strakonic Marcelu Krämerovou. Disciplinární komise ho za to potrestala pětitisícovou pokutou a dvouzápasovým distancem.

"Řekl jsem, že mě moje chování mrzí, a za tím si stojím," prohlásil Havlík poté, co se jeho extempore objevilo v médiích. Ale žádné pokání či omluvy se nekonaly. "Mrzí mě hlavně kvůli sobě," dodal překvapivě dlouholetý spolupracovník Jana Bobrovského.

Podívejte se na celý incident na videu:

Asistent Jana Bobrovského Vlastimil Havlík se obořil na trenérku Strakonic
Video se připravuje ...

"Člověk si pak říká, že nemá cenu nechávat nervy u sportu, protože to není nejdůležitější věc na světě. Že by měl zachovat klid a chladnou hlavu," dodal Havlík s tím, že ho celá záležitost vůbec nemrzí s ohledem adresátku jeho nevybíravých slov.

"Zároveň platí, že mě to nemrzí kvůli trenérce Krämerové. Ona sama se umí chovat jako hulvát, taky křičí při zápasech, dostává pod tlak rozhodčí, vyhecuje to diváky," vypočítává Havlík.

Marcela Krämerová je na lavičce Strakonic hodně impulzivní
Marcela Krämerová je na lavičce Strakonic hodně impulzivní

"Ve Strakonicích začala být kvůli tomu dost divoká atmosféra, tak jsem to chtěl uklidnit," vysvětluje své počínání. "Ale bavíme se tady o tomhle výroku, přitom bychom měli vidět podstatu věci, že to je akce jednoho muže," tvrdí dále brněnský asistent.

"A sice že si Bažant (basketbalový komentátor ČT) něco řeší. Těším se, až ho v Praze potkám, a třeba mu k tomu taky něco řeknu. Je to celé Bažantova fraška," trvá si na svém Vlastimil Havlík.

Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud