26. května 2014 • 15:35

Gesto se smutným koncem. Boxer dal bezdomovci 20 tisíc, tomu je ukradli

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Trojnásobný mistr světa boxu a bývalý šampion WBC, WBO a WBA organizace Adrien Jerome Broner se rozhodl, že někomu zlepší den. Po cestě autem potkal bezdomovce, kterému daroval 1000 dolarů (cca 20 tisíc korun). Vše natočil na video, které později zveřejnil na sociálních sítích. A to neměl dělat. Bezdomovce totiž podle videa poznali neznámí zloději a o darované peníze ho prý okradli. Stihl utratit jen asi tisíc korun.



Většina boxerů se snaží svou jemnou stránku skrýt, Adrien Jerome Broner však ne. V pátek večer si prý řekl, že někomu udělá radost a zželelo se mu mladého bezdomovce, který žebral. Ze svých peněz tak vzal 20 tisíc korun a mladíkovi je daroval. Ten mu nejdřív nevěřil a myslel si, že peníze nejsou pravé. Později ale pochopil, že dostal velmi štědrý dar.

Spoustě sportovců tyto hezké kroky přinesou další várku fanoušků, někdy je ale lepší o svém dobrém skutku pomlčet. Boxer totiž zveřejnil video na youtube a pochlubil se jím na sociálních sítích. Jenže si toho všimli dva muži, kteří bezdomovce poznali.

Z tisíce dolarů stihl utratit přibližně 30 dolarů, za zbytek si chtěl zaplatit nějaký pokoj v hotelu, aby měl na chvilku kde spát. Jenže podle serveru tmz.com potkal dva již zmíněné zloděje, kteří ho napadli, zbili a o zbytek peněz okradli. Hezká pohádka v očích bezdomovce tak měla smutný konec.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud