10. listopadu 2011 • 10:10

Ve Venezuele unesli baseballistu Washingtonu Ramose

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Baseballista Wilson Ramos byl v rodné Venezuele unesen. Podle agentury AP čtyřiadvacetiletého hráče Washingtonu Nationals z americké MLB ve středu v jeho domě v Santa Ines přepadli čtyři ozbrojení muži a odvezli ho v autě.



Případem se už začala zabývat policie, kam však únosci s Ramosem odjeli, se jí dosud nepodařilo zjistit. Zatím se také nikdo neozval s žádostí o výkupné.

Únosy nejsou v Jižní Americe výjimečné, většinou se však týkají pouze příbuzných bohatých sportovců. V listopadu 2009 byla policií osvobozena matka bývalého baseballisty Víctora Zambrana. Žena byla unesena jen devět dní poté, co únosci zabili nadhazovačova bratrance. V červnu stejného roku byl také unesen jedenáctiletý syn hráče Colorada Rockies Yorvita Torrealby, po pár dnech byl však propuštěn.

V roce 2005 musela strávit téměř půl roku v zajetí matka nadhazovače Uguetha Urbiny, než se ji podařilo policii zachránit. Ve stejné době byly také uneseny matky pěti brazilských fotbalistů, byly mezi nimi i matky hvězdných útočníků Robinha a Luíse Fabiana.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud