21. května 2012 • 20:11

Technika Brno novým vedoucím týmem Extraligy

Autor: ČBA
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Díky dvěma úspěchům v Blansku a jednomu zaváhání Draků je Technika Brno novým vedoucím týmem Extraligy.



Olympia Blansko – Technika Brno 4:12, 11:21

Bodově bohatá utkání, která byla k vidění v Blansku, ale domácí Olympii kýžený úspěch nepřinesla. Zůstává tak stále na posledním místě s bilancí W-L 0-16. Technika si naopak výrazně vylepšila skóre a dostala se na první příčku tabulky.

Techniku čekají již ve čtvrtek na MBS Draci Brno a případné vítězství upevní její pozici.

Arrows Ostrava – Draci Brno 9:7, 9:12

Domácím se opět podařilo získat nad Draky jedno vítězství, sesadit je tak z prvního místa a udržet si třetí příčku. Zajímavostí je pasivní skóre Arrows 122:125.

První polovina utkání vypadala na jasnou výhru pro Draky, kteří vedli v 7. směně už 6:1. Pak však přišel tvrdý ostravský útok, kterému Petr Minařík v dresu Draků neodolal a vedení domácích 7:6. Draci srovnali v první půlce poslední směny, ale vítězství si pro sebe díky dvoubodovému homerunu Radka Němce urvali Arrows. Další dvoubodový homerun přidal Radek Němec na začátku druhého utkání. Poté se strhla správná pálkařská přestřelka, jejíž skóre se zastavilo na počtu 31 hitů (14 Arrows, 17 Draci) a 21 bodů, a ve které byli lepší hosté.

Draci si mohou spravit chuť ve čtvrtek, kdy bude od 19:00 hod. k vidění odložené utkání brněnského derby mezi posledními držiteli titulu.

Skokani Olomouc – Kotlářka Praha 1:7, 3:5

Kotlářka si odvezla z Olomouce dvě vítězství a vrátila tak Skokanům jejich úspěch z prvního kola. Další úspěšný complete game má na svém kontě Patrick Ahearne. Svůj výkon v prvním utkání obohatil 11 strike auty a nyní je na celkovém počtu 49. Kotlářka se dostala do vedení 2:0 již v první směně a další bod přidali ve třetí. Domácí dokázali snížit na 1:3, ale pak už se prosazovali pouze hosté. Druhý zápas byl o poznání dramatičtější. Lépe začali domácí a v šesté směně vedli 3:1. Kotlářka postupně dotahovala a v 9. inningu dokázala díky dvěma sebeobětovacím odpalům výsledek otočit na konečných 5:3.

Kotlářka díky dvěma výhrám poskočila na 6. místo, na kterém vystřídala právě skokany Olomouc. V dalším kole hrají v sobotu Skokani na Technice, Kotlářka má extraligovou přestávku, protože se zúčastní turnaje v Regensburgu.

Na pálce Ondřej Antoš, Skokani OlomoucFoto Hana Vítková

Hroši Brno – Eagles Praha 3:4, 7:0

Další souboj, který skončil po jednom úspěchu pro oba účastníky, sehráli Hroši s Eagles. Zůstávají tak společně na děleném čtvrtém místě, na vzájemné zápasy jsou úspěšnější Hroši. V dalším kole Eagles jedou do Ostravy, Hroši hrají na MBS s Draky.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud