18. června 2012 • 07:08

Brněnské týmy vykradly Prahu

Autor: ČBA
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mini souboje mezi Prahou a Brnem skončil jednoznačně pro brněnské zástupce. Draci třikrát zvítězili na Eagles, Technika dvakrát na Kotlářce. Oba brněnské týmy rovněž drží první dvě příčky prozatímní tabulky. Celá soutěž je vyrovnaná a postoupit do play-off může kromě Blanska každý. Hráče nyní čeká mimořádný zápasový zápřah, který skončí 15. července.



Eagles Praha – Draci Brno 0:6, 2:3, 4:6

Domácí jistě čekali od souboje s Draky minimálně jeden úspěšný zářez. Nestalo se tak, přesto si Eagles drží 3. místo. Letošní vzájemná bilance W-L hovoří 4-1 ve prospěch Draků (vloni jasné výsledky a 5-0). Ti jsou stále ve vedení, mají k dobru dvě utkání a před sebou 4 zápasy v 5 dnech. To nejbližší sehrají v úterý se Skokany na MBS. Eagles čeká v sobotu Na Markétě derby s Kotlářkou. Zde půjde opravdu o hodně.

Kotlářka Praha – Technika Brno 6:9, 3:6, 13:9

Do dvou dnů se protáhlo páteční utkání mezi Kotlářkou a Technikou. Po 10. směně byl stav 5.5 a zápas musel být přerušen pro tmu. Ještě předtím přišli domácí o svého hrajícího Jakuba Vančuru, který byl vyloučen za nesportovní chování. Dohrávka byla vytřízena za 18 minut a hosté získali první výhru. Kotlářka se prosadila až v posledním zápase a malinko tak upravila bilanci letošních utkání na 1-4.

Hroši Brno – Arrows Ostrava 8:9, 5:11, 20:10

Až ve třetím víkendovém a pátém vzájemném utkání letošního ročníku Extraligy získali Hroši nad Arrows vítězství. Klesli tím na 6. pozici, ale na pátou Kotlářku mají jedno utkání k dobru a případný postup do bojů o medaile není nereálný. Ostravští si udrželi 4. příčku, která je vstupenkou do play-off. Zajímavostí je jejich pasivní skóre 188:219, přitom aktivní ho má pátá Kotlářka (193:152) i šestí Hroši (199:170). Hrochy čeká ve středu Olympie Blansko, Arrows sobotní double na hřišti Skokanů.

Skokani Olomouc – Olympia Blansko 11:1, 9:2, 11:1

Olympia ani v těchto utkání nenašla recept na vítězství a má tak na svém kontě stále 0 na straně vítězství. Skokani navýšili počet úspěchů na 10, vylepšili si skóre, ale zůstávají stále na 7. místě tabulky, stále s nadějí na play-off. Již v úterý zajíždí na MBS na odložený souboj s Draky Brno. Blanenští hostí v další dohrávce ve středu Hrochy Brno.

Slajd na 3. metu
Slajd na 3. metu

Přesný přehled plánoavných utkání je na stránkách České baseballové asociace www.baseball.cz

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud