25. června 2012 • 08:16

Draci, Technika, Eagles a Kotlářka mají zatím nejlepší vyhlídky na postup do play-off Extraligy

Autor: ČBA
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Základní část Extraligy spěje ke svému závěru a tak každá výhra či prohra může rozhodnout o tom, jak bude celá sezóna vnímána. Po dalším kole obsadili první čtyři postupové příčky brněnské a pražské týmy.



Draci Brno – Technika Brno 6:7

Páteční očekávané derby skončilo vítězstvím posledního mistra. Draci šli do vedení, ale pak dlouho bodovala pouze Technika a dostala se až na šestibodový rozdíl 7:1 v půlce 7. Směny. V její dohrávce ale domácí zabojují a sníží na 5:7. Technika se začíná bát o výsledek a na konci utkání jde opravdu do tuhého. Draci se přibližují na bod, mají běžce ve skórovací pozici, ale už 2 auty. Labartino však situaci zvládá a Technika tak potřetí v tomto ročníku nad Draky vyhrává.

Draci Brno – Olympia Blansko 9:6, 9:6

Draci se po dvou prohrách v řadě (Skokani, Technika) oklepali a v roli favorita dvakrát porazili poslední Olympii Blansko, která je stále bez jediné výhry. Udrželi si tak první příčku a ještě mají utkání k dobru. Do konce soutěže se ještě utkají se Skokany, Hrochy, Kotlářkou a Technikou. Olympii čekají Eagles, Kotlářka, Arrows a Hroši.

Technika Brno – Hroši Brno 9:2, 18:10

Domácí šli k utkáním s Hrochy posíleni o páteční vítězství nad Draky a berou dvě výhry, které je drží na dostřel prvního místa. Hroši jsou stále na 6. místě s vyrovnanou bilancí W-L 15-15 a stále s nadějí na postup do play-off. Tu budou muset živit výhrami nad Draky, Skokany a Blanskem. Technika bude ještě hrát s Draky, Skokany a Arrows.

Kotlářka Praha – Eagles Praha 3:2, 2:4

Očekávané souboje dvou pražských týmů skončily nakonec smírem a posunuli Kotlářku na 4. příčku, Eagles jsou 3. Hosté si tedy v posledním utkání připsali alespoň jedno vítězství nad tímto soupeřem a upravili vzájemnou bilanci na W-L na 1-4. Eagles ještě hrají 6 utkání, po dvou s Arrows, Skokany a Blanskem. Kotlářka bude bojovat o udržení postupové příčky proti Drakům a Blansku.

Skokani Olomouc – Arrows Ostrava 13:3, 8:4

Domácí dvěma výhrami potvrdili dobrou formu z posledních dnů a sesadili tak ostravské ze 4. Místa v prozatímní tabulce. První utkání bylo jednoznačné a skončilo již v 8. Směně. Complete game odházel Joshua Edwards. Ve druhém zápase šli do vedení 3:0 hosté, ale olomoučtí dokázali srovnat a postupně se svým soupeřům vzdálit. A další domácí nadhazovač si připsal Complete game – konkrétně Jakub Černík. Skokani tak převážili letošní poměr W-L s Arrows na svou stranu 3-2. Jsou stále na 7. příčce, ale mají dvě utkání k dobru. Utkají se s Draky, Technikou, Eagles a Skokany. Arrows zbývá odehrát ještě zápasy s Technikou, Eagles a Blanskem.

Extraliga má nyní reprezentační přestávku, vzhledem k účasti tří reprezentační výběrů na mezinárodním turnaji Pražský baseballový týden. Na další utkání se můžete těšit 2. července.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud