9. července 2012 • 07:39

Po další várce utkání v první čtyřce stále Draci, Technika, Eagles a Kotlářka

Autor: ČBA
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedny zápasů základní části Extraligy byly na programu nejen o víkendu, ale také ve volné sváteční dny. Zatím mají jistotu play-off dva brněnské a dva pražské oddíly, trochu zaváhali ostravští Arrows. Na konečné potvrzení čtyř postupujících týmů si ale musíme počkat na příští víkend.



Skokani Olomouc – Eagles Praha 5:2, 1:19

Skokani získali ve čtvrtečním úvodním zápase letošní první výhru nad pražskými Eagles, ale druhé utkání již ovládli rozdílovým skóre hosté z Prahy. Domácím se tak trochu zkomplikovala honba za postupem do bojů o medaile, Eagles sbíráním jednotlivých vítězství stále drží 3. místo.

Olympia Blansko – Kotlářka Praha 0:14, 1:4

Oba soupeři spolu měli původně sehrát tři utkání, ale páteční počasí v Blansku bylo proti. V sobotu se již hrálo a hosté si nakonec odvezli dvě „povinná“ vítězství, která je udržela na 4. příčce. Olympia tak bude muset o svou premiérovou výhru bojovat příští víkend proti Eagles a Arrows. Kotlářku čekají Draci. Termín neodehraného zápasu Blansko – Kotlářka bude zveřejněn na www.baseball.cz.

Hroši Brno – Draci Brno 1:13, 7:8

Hroši chtěli potvrdit letošní dobré výsledky další výhrou a tím pádem i přiblížením se k magické 4. příčce. Draci však nenechali nikoho na pochybách, kdo je prozatímním lídrem základní části Extraligy. Domácí jsou stále na 6. místě a zbývají jim sehrát již pouze dvě utkání se Skokany. Draci zajíždí na Kotlářku a ještě jim zbývá jedno dohrávané utkání s Technikou. Postup do play-off už mají jistý.

Eagles Praha – Arrows Ostrava 10:4, 7:13

Nejočekávanější souboje tohoto kola skončily nakonec 1-1, což vypadá, že o trochu víc pomůže domácím. Arrows vytěžili z posledních čtyř utkání pouze 2 výhry, ale naději na postup do play-off stále mají. Oba týmy se utkají v závěrečných zápasech základní části s posledním Blanskem, Arrows má navíc ještě double s Technikou.

Skokani Olomouc – Technika Brno 0:8, 4:6

Domácí si dvěma prohrami s loňským mistrem definitivně uzavřeli cestu do letošního play-off. Hosté se naopak rychle oklepali z pohárové prohry a potvrdili svou příslušnost k domácí špičce. V tabulce nemohou být již horší než druzí. První utkání bylo jasnou záležitostí Techniky, která se dostala nejdříve do vedení 3:0 a poté ve 4. směně již 7:0. Skokany k ničemu nepustil dobře nadhazující Issac Hess. Druhý zápas byl vyrovnanější. Technika ale zvládla každou snahu o vyrovnání skóre a na konci i přes chyby vlastního pole vedení udržela. Skokanům zbývají dvě utkání s Hrochy Brno, Techniku čekají Arrows Ostrava a Draci Brno.

Tabulka k 9.7.2012

Poř.   Tým   G   W   L
1.   Draci Brno   32   23   9
2.   Technika Brno   32   22   10
3.   Eagles Praha    33   19   14
4.    Kotlářka Praha   32   18   14
5.   Arrows Ostrava   31   16    15
6.   Hroši Brno   33   16    17
7.   Skokani Olomouc   33   14   19
8.   Olympia Blansko     30     0   30

Poslední kolo je na programu o víkendu 14.-15.7.2012.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud