21. května 2017 • 19:45

Olomoučtí baseballisté porazili v extralize Draky Brno

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skokani Olomouc přehráli v sobotním zápase baseballové extraligy Draky Brno 4:3. Dvacetinásobní šampioni prohráli již podruhé v týdnu, ve středu neuspěli na hřišti Arrows Ostrava. I tak s osmnácti výhrami bezpečně drží první místo. Skokani si připsali desáté vítězství v sezoně a v tabulce jsou šestí.



O překvapivé výhře Skokanů rozhodla šestá směna, ve které olomoučtí baseballisté dokázali stáhnout dva pěšce na metách. Drakům se na pálce nedařilo, zásluhu na tom měl americký nadhazovač Maxwell MacNabb, který brněnským hráčům nepovolil v závěrečných čtyřech směnách jediný odpal.

"Byl to zápas o jednom bodu. Nám se nepodařilo stáhnout běžce na začátku, což se vymstilo. Naopak Olomouc využila všechny své šance, zaslouženě vyhráli," řekl generální manažer Draků Arnošt Nesňal.

O víkendu se dařilo baseballistům Arrows Ostrava, kteří dvakrát porazili Hrochy Brno 9:2 a 2:1. Ostravští baseballisté se tak drží na druhém místě tabulky se čtrnácti výhrami.

Extraligový nováček Olympia Blansko porazil v pátek Tempo Titans Praha 4:3. Skvělý výkon na nadhazovačském kopci podal Japonec Šota Torigoe, autor deseti strikeoutů.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud