4. března 2015 • 13:49

Šmicer bude dělat caddieho. Ponese hole pro golfistu Rajmonta

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Golfista Adam Rajmont bude hrát jako první z českých hráčů v tomto roce turnaj European Tour. Člen Relmost ProGolf Teamu dostal kartu na Madeira Islands Open s dotací 600 tisíc eur a jako caddie mu ponese hole bývalý fotbalový reprezentant Vladimír Šmicer. Turnaj se odehraje od 19. do 22. března.



Dvaadvacetiletý Rajmont doufá, že mu Šmicer , sám dobrý golfista se single handicapem, pomůže. "Zná mě odmalička. Pomůže mi hlavně po psychické stránce. Ve své kariéře zažil několikrát vypjaté a stresové situace, rozhodoval velké zápasy, proto si myslím, že to bude ideální parťák. Vím, že se na něho můžu spolehnout," uvedl Rajmont v tiskové zprávě.

Na hřišti Clube de Golf do Santo da Serra si zahraje podruhé v kariéře turnaj nejvyšší evropské série European Tour. Loni na srpnovém D+D REAL Czech Masters na Albatrossu neprošel cutem.

"Trénoval jsem celou zimu, nejvíc, co jsem zažil. Připravoval jsem se v Thajsku, v Emirátech, zkusil jsem si Gecko Tour ve Španělsku. Teď trénuju každý den v Praze. Ráno mám kondiční trénink, přes den jsem na drivingu a na hřišti v Hodkovičkách a večer chodím běhat," popsal Rajmont přípravu.

Vybraní čeští hráči v týmu Relmost ProGolf mají šanci zahrát si European Tour jen díky volným kartám, jelikož si zatím žádný Čech nevybojoval právo pravidelných startů. "Jako pořadatelé tří turnajů měníme desítky hracích karet na obou European i Challnege Tour. Máme připravené starty pro české hráče i na dalších turnajích v rámci European Tour," řekl generální ředitel Relmostu David Trunda.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud