21. srpna 2008 • 10:14

Technika Brno porazila homerunem Olomouc

Autor: ctk
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Baseballisté Techniky Brno porazili v odloženém utkání extraligy Skokany z Olomouce 9:6, když se jim v závěru utkání podařilo nečekaně otočit stav.



O výsledku rozhodl v osmé směně tříbodový homerun Američana Johna Dobbinse. V druhém středečním zápase, kterým bylo brněnské derby loňských finalistů extraligy, AVG Draci porazili MZLU Express 5:3.

Technika prohrávala s Olomoucí už 1:6. "Rozhodla sedmá a osmá směna, kdy jsme získali celkem sedm bodů. Kromě Dobbinse odvedl výborný výkon nadhazovač Michal Kočí," řekl ČTK tiskový mluvčí Techniky Martin Střítecký.

Naopak obhájci titulu Draci si zajistili vítězství v derby hned v úvodu, když v prvních dvou směnách získali pět bodů. V závěrečných čtyřech směnách nastoupil na nadhazovačský kopec Draků po operaci achillovky Martin Veselý, který v poslední směně uhájil po chybách spoluhráčů v poli těsné vítězství.

"Máme nyní náročný zápasový program, v sedmi dnech absolvujeme šest utkání. Proto musíme šetřit nadhazovače a dát příležitost širokému kádru," uvedl trenér Draků Arnošt Nesňal.

Výsledky:

Technika Brno - Skokani Olomouc 9:6, AVG Draci Brno - MZLU Express Brno 5:3.

Články odjinud


Články odjinud