13. května 2009 • 19:34

El Niňo krůček od titulu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stolní tenisty pražského El Niňa už dělí jen jedna výhra od obhajoby titulu, jejich třetího za sebou. Vítězové základní části dnes v druhém utkání finále extraligy porazili v domácí hale Mokré Lazce opět jasně 5:0 a v sérii hrané na tři vítězné zápasy vedou 2:0.



Svěřenci Jindřicha Panského mohou rozhodnout o svém triumfu v soutěži již v úterý 19. května na stolech soupeře.O body hráčů z pražské Kotlářky se opět postarali Dmitrij Prokopcov, který dosud ve finále neztratil ani set, Josef Šimončík a Tomáš Konečný.

Posledně jmenovaný měl namále v duelu s Lubomírem Jančaříkem, když ve čtvrté sadě odvracel mečbol. "To byl zlomový bod utkání, ale Konečný to zvládl," řekl ČTK Petr Kaucký z El Niňa.Podle mistra republiky Šimončíka rozhoduje finále psychika a větší herní vyrovnanost tria El Niňa.

"Jsme v lepší formě a nahrává nám, že jsme je porazili ve všech zápasech v základní části i v poháru. Jsou pod větším tlakem, a to je ten rozdíl," mínil Šimončík. "A víc prodáváme naši formu a jdeme si za výhrou," dodal Prokopcov.

2. zápas:

El Niňo Praha A - Robot Mokré Lazce A 5:0

Prokopcov - Diduch 3:0 (6, 9, 5),
Konečný - Jančařík 3:2 (-9, -11, 4, 10, 5),
Šimončík - J. Kleprlík 3:1 (2, -6, 6, 6),
Konečný - Diduch 3:1 (7, 3, -3, 7),
Prokopcov - J. Kleprlík 3:0 (8, 4, 7).

Diváci: 100. Stav série: 2:0.

Finále pokračuje 19. května v Mokrých Lazcích.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud