5. prosince 2018 • 15:16

Futsalisté vyhráli nad Nizozemskem i podruhé. Rozhodl brankář Vahala

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká futsalová reprezentace vyhrála v Nizozemsku také druhý přípravný zápas. Po vítězství 5:4 v prvním duelu se tentokrát radovali svěřenci Tomáše Neumanna z vítězství 2:1. Hrdinou zápasu se stal brankář Ondřej Vahala, který svou trefou utkání rozhodl. 



Čechy poslal v první půli do vedení Michal Seidler. Po přestávce se trefil i jeho spoluhráč z pražské Sparty, brankář Ondřej Vahala, který se vysunul z branky a tvrdou ranou prostřelil svého holandského kolegu. Domácí zápas ještě zdramatizovali, ale zmohli se jen na snížení na konečných 1:2. Český výběr tak v Sittardu vyhrál oba přípravné zápasy.

„Myslím si, že celý zápas byl velmi vyrovnaný," uznal český futsalista David Drozd. „Nizozemci hráli velmi dobře a vypracovali si dobré šance. Nás podržel brankář Vahala, který utkání i rozhodl gólem. Nakonec jsme si dokázali vypracovat dvougólový náskok, který jsme už nepustili," dodal. 

Autor vítězné trefy Ondřej Vahala byl po utkání šťastný. „Podobných střel jsem měl kolem deseti. Měl jsem cestu hodně otevřenou a balon mohl skončit v síti klidně víckrát," uvědomoval si.

„Přišlo mi, že první utkání bylo ve větším tempu. Kluky zápas více bolel. Možná je to jen můj pohled z lavičky, ve hře to tolik nevnímám. Soustředím se na svůj výkon," srovnal duely Vahala.

Nizozemsko - Česká republika 1:2 (0:1)
Branky: 32. Attaibi - 16. Seidler, 30. Vahala.
Sestava ČR: Vahala (Gerčák) – P. Drozd, Holý, Kovács, Novotný, Baran, D. Drozd, Hrdina, Křivánek, Seidler, Vnuk, Záruba. Trenér Tomáš Neumann.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud