8. května 2009 • 14:00

Dukla zahájila vítězně boj o třetí místo

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Házenkáři Dukly Praha potvrdili roli favorita a v prvním utkání série o třetí místo v extralize porazili Lovosice 24:18. Vítěz nedal soupeři šanci a už zhruba v polovině prvního poločasu měl pětibrankový náskok.



Pražané po zklamání z vyřazení od Karviné nastoupili bez pilířů obrany Brabce a Vraného, přesto hostům nepomohla ani šedesátka fanoušků, kteří s nimi do metropole přicestovali a vytvořili jim téměř domácí prostředí.

Dukla nedala soupeři šanci a už zhruba v polovině prvního poločasu měla pětibrankový náskok. Lovosice bojovaly, ale proti jejich místy individualistické hře Pražané zápas jistě kontrolovali. Hosty definitivně zlomila nevyužitá přesilovka za stavu 14:18, v níž naopak sami inkasovali. Druhý zápas budou hostit v neděli Lovosice.

"První půle byla jednoznačně v naší režii, ve druhé jsme soupeře nechali nadechnout. Doufám, že v neděli přidáme druhý bod," uvedl trenér Dukly Pavel Pauza. Jeho protějšek Vojtěch Srba si postěžoval na nedodržování taktických pokynů. "Měli jsme déle podržet míč a připravit si lepší střeleckou pozici. Ve druhé půli podal velmi dobrý výkon brankář Šálek, který nás držel ve hře," řekl.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 1 (čtvrtfinále)
Články odjinud


Články odjinud