24. září 2012 • 17:00

Trapas Schumachera. Zmeškal minutu „hluku“ za Watkinse, byl na záchodě

Autor: ivp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Nebyl to víkend, který by si dal za rámeček. V boji o novou smlouvu padá na legendu formule 1 Michaela Schumachera jeden trapas za druhým. Víkendovou GP Singapuru nedokončil kvůli drsné srážce (která byla jeho chybou) s Jeanem Ericem Vergnem a poté vyšlo najevo, že chyběl i na minutě „hluku“ za nedávno zemřelého lékaře F1 Sida Watkinse. Byl totiž na záchodě!



Stal se opět terčem kritiky. I letos už ztratil šanci na boj o titul i letos Michael Schumacher zbytečně havaruje. Stejně jako v GP Singapuru, kdy sestřelil z tratě Jeana Erica Vergneho.

Německá média však svou ikonu propírají ještě více. Podle nich totiž sedminásobný šampion chyběl před závodem i na minutě aplausu za nedávno zemřelého lékaře, profesora Sida Watkinse.

A to z pikantních důvodů.

„Musím se omluvit, že jsem chyběl.  Byl jsem na záchodě,“ objasnil televizní stanici RTL Schumacher. Mé myšlenky však byly se Sidem,“ ujistil.

Profesora Sida Watkins mnozí označovali za strážného anděla pilotů F1. Vedle toho, že se staral o zdraví pilotů, pomáhal i vytvářet nové bezpečnostní prvky v F1, přičemž přispěl k tomu, že od tragické havárie Ayrtona Senny v roce 1994 už nikdo v F1 nezemřel.

„Jak po profesní, tak osobní stránce. Když jsem havaroval v roce 1999 v Silverstone, moc mi pomohl,“ vzpomínal i Schumacher.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud