31. července 2012 • 17:24

Tohle jsou svaly! Němečtí cyklisté soutěžili, kdo má silnější stehna

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Ročně v sedle najezdí desetitisíce kilometrů. Na jejich postavách se vydatné tréninkové i závodní dávky musí nutně projevit. Němečtí cyklisté André Greipel a Robert Forstermann se na Twitteru pochlubili obřími stehenními svaly. Na sociální síti se snímek neskutečně vypracovaných nohou okamžitě stal hitem.



Fotka německých olympioniků na Twitteru okamžitě získala obrovský ohlas. Cyklista z Nového Zélandu Greg Henderson zorganizoval mezi dvojicí jezdců soutěž v tom, kdo má větší stehenní svaly. A výsledný snímek zveřejnil na svém twitterovém účtu.

Nadpřirozeně vyvinuté svaly obou sportovců přitahují obrovskou pozornost a rychle se šíří internetem. Zmíněnou fotku uživatelé Twitteru "retweetly" více než 1300 krát.

Němečtí cyklisté Andre Greipel (vlevo) a Robert Forstermann se na Twitteru pochlubili obřími svalyFoto Twitter
"Mysleli jste si, že Greipel má silné nohy. Ale tentokrát mezi Němci prohrál," okomentoval fotku její autor Greg Henderson.

Andre Greipel už má za sebou silniční závod jednotlivců, kde dojel na 27. místě. Jeho kolega Robert Forstermann má svůj závod na horských kolech ještě před sebou.

Německý závodník v silničním pelotonu cyklistů Andre Greipel
Německý závodník v silničním pelotonu cyklistů Andre Greipel

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud