2. srpna 2012 • 13:12

Krpálek: Bránil jsem a byla to chyba. Měl jsem do toho jít aktivněji

Autor: ivp
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Od semifinále ho dělila necelá minuta. A judista Lukáš Krpálek nad Rusem Tigerem Chajbulajevem vedl. Jenže pak stačila chvíle pasivity a o hlavu menší Rus toho využil. Iponem mu vzal naději na finále a poslal ho do bojů o bronz.



„Ke konci jsem byl pasivní, chtěl jsem to ubránit, ale to byla chyba. Měl jsem do toho jít aktivněji,“ litoval po zápase Krpálek. Nešťastně prohraného čtvrtfinále litoval.

Ještě několik vteřin poté, co ho Rus Chajbulajev dostal do iponu, ležel na zemi a nechtělo se mu zvednout. Místo finále si teď zabojuje maximálně o bronz. A k tomu musí následující dva zápasy vyhrát.

„Nevím, jak k tomu došlo, viděl jsem jen změť těl. Těžko říct, vypadalo to dobře. Krpoš to dělal výborně. Poslední minuta, vypadalo to, že to dohraje, snažil se spořit čas, ale někde ho nachytal,“ krčil rameny kouč Petr Lacina.

„Pere se ale výborně. Jde o to, aby ho to nesrazilo. Jsme tady, abychom se ale prali. Musí se hlavně srovnat v hlavě. Je třeba zvednout hlavu, na takovéto úrovni není čas na brek,“ dodal na závěr k dalším bojům Krpálkův trenér.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud