5. srpna 2012 • 08:30

FOTO: Díky za zázrak! Maki dostala za postup pusu od kouče (a přítele)

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

"Sny se plní a zázraky se dějí!!! My jsme toho důkazem!" Status, který si plážové volejbalistky Markéta Sluková a Kristýna Kolocová vyvěsily na svůj facebook, snad ani nepotřebuje komentář. České krásky dobývají olympijský Londýn. Po osmifinálovém vítězství nad favorizovaným duem Brazilek pár vyhlíží boje o medaile a bezprostředně po zápase dostal také první odměnu - pusu od kouče Simona Nausche. I když sladší polibek asi dostala Markéta Sluková, která je zároveň jeho přítelkyní.



"Dnes se nám podařilo poprvé (hrály jsme s nimi již pošesté) porazit brazilské duo Talita-Antonnelli a zrovna tehdy, když o něco šlo," chlubí se česká dvojice na svém facebookovém profilu.

"Vlastně ne jen tak o 'něco', výhra nás posouvá do bojů o semifinále, o čemž se nám na začátku turnaje ani nesnilo," vyznávají se "Kiki" Kolocová s "Maki" Slukovou, které děkují za všechny povzbuzující vzkazy.

"Obrovský dík patří také našim fanouškům, kteří jsou s námi tady v Londýně a samozřejmě úplně největší dík patří našemu nejlepšímu koučovi Simonovi, který odvádí opravdu skvělou práci!" doplňují Kolocová se Slukovou na svém facebooku.

Ve čtvrtfinále dnes duo "českých missek" narazí od 23:00 (ONLINE na iSport.cz) na americký pár April Rossová a Jennifer Kessyová. Nasazená dvojice číslo čtyři zatím na turnaji ztratila jen dva sety.

Ale jak už bylo řečeno, zázraky se dějí...

Česká radost v podání Kristýny Kolocové (vlevo) a Markéty Slukové
Česká radost v podání Kristýny Kolocové (vlevo) a Markéty Slukové

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud