24. července 2015 • 20:02

Konec Kiki a Maki? Sluková „ukradla“ partnerku Bonnerové: Kde je slušnost?

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdánlivě ideální prostředí českého beachvolejbalu dostalo v pátek krutou ránu, když se do světa rozletěla zpráva, že se rozpadá úspěšné duo Kiki a Maki, tedy Kristýna Kolocová a Markéta Sluková. Teď vyšlo najevo, že vše má ještě hlubší podtext – Markéta Sluková prý totiž rozbila druhou českou dvojici Martina Bonnerová, Barbora Hermannová a dala se dohromady s druhou jmenovanou.



"Dneska ráno před tréninkem moje spoluhráčka Bára Hermannová mně a našemu trenérovi sdělila, že přijala nabídku šéftrenéra českého beachvolejbalu a životního partnera M. Slukové vytvořit novou dvojici Hermannová - Sluková. Mě i celý tým bez jakékoli předešlé domluvy postavila uprostřed sezony ze dne na den před hotovou věc," uvedla Bonnerová na facebooku.

Chování Hermannové ji zklamalo a označila ho za nesportovní. "Slušný člověk by měl spolupráci ukončit po předešlé domluvě a po ukončení sezony. Tímto bych se chtěla všem omluvit za situaci, která se stala bez mého vědomí. V co nejkratší možné době ji budeme řešit," dodala Bonnerová.

Zatím není jasné, jak to bude se startem Kolocové se Slukovou na mistrovství Evropy, které začne v Klagenfurtu příští týden v úterý. Pár figuruje v rozlosované základní skupině G, jejich soupeřkami by měly být Němky Laboureurová se Sudeovou, Litevky Povilaityteová s Dumbauskaiteovou a Finky Hasuová s Parkkinenovou.

Bára a Martina spolu hrají už 4 roky. Teď ovšem dohrály a Barbora Hermannová to těžce nese...
Bára a Martina spolu hrají už 4 roky. Teď ovšem dohrály a Barbora Hermannová to těžce nese...

Z Kiki a Maki rostou hvězdy. Na kurtu bojují jako jedna, těší kouče
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud