25. ledna 2018 • 15:03

Kolocová: Každý zápas proti Slukové je prestižní. Jde o hodně!

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Start do nové sezony se českým beachvolejbalistkám Kristýně Hoidarové Kolocové a Michale Kvapilové vydařil. V Haagu na úvodním turnaji sezony Světového okruhu skončily páté, na Masters v Pelhřimově oslavily titul. Spolupráce s novým italským koučem Andreou Tomatisem se rentuje od prvního zápasu. O novém trenérovi i přetrvávající rivalitě s bývalou partnerkou Kolocové Markétou Slukovou hovořily české reprezentantky v rozhovoru pro iSport TV.



„Se startem do nové sezony jsme samozřejmě spokojené, některé nové věci fungovaly na těch prvních dvou turnajích v hale až nad očekávání, šest týdnů tréninkového pobytu a tvrdého drilu v Římě se vyplatilo. Snad se nám bude stejně dařit i venku“ řekla spokojená Kvapilová.

Při cestě pelhřimovským turnajem, který Kolocová s Kvapilovou začaly překvapivou porážkou od mladých Rusek, došlo ve čtvrtfinále na pikantní konfrontaci s Markétou Slukovou hrající s Barborou Hermannovou. K+K vyhrály vyrovnaný zápas 2:1 na sety a odrazily se až k celkovému triumfu.

„Hrát proti holkám je vždycky těžké, jsou opravdu hodně dobrý tým. Ale nevím, zda to byl nejtěžší zápas na turnaji, každý duel byl pro nás díky úvodní překvapivé porážce od Rusek klíčový, jinak bychom z turnaje vypadly,“ nechala se slyšet Kvapilová.

„Tak brzkou konfrontaci jsme si zavinily samy. My jsme byly nasazené trojky, ony jedničky, na sebe jsme tak měly jít až v semifinále. Ale skupinová porážka to zařídila takhle. Každopádně důležité vítězství, protože postup do semifinále jsme si stanovily jako cíl, s holkami vlastně ani jiné než důležité zápasy nehrajeme, jde vždycky o hodně,“ doplnila Kolocová.

Na další odpovědi se podívejte ve VIDEU.

Každý zápas proti dvojici Hermannová/Sluková je prestižní. Pokaždé jde totiž o hodně, říká Kolocová
Video se připravuje ...

Beachvolejbalistky Kristýna Kolocová s Michalou Kvapilovou vyhrály European Masters.
Beachvolejbalistky Kristýna Kolocová s Michalou Kvapilovou vyhrály European Masters.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud