20. března 2011 • 12:27

Solísovi ruplo koleno. Kličko tvrdil, že simuluje

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO, FOTO - Je to simulant, řekl si ukrajinský boxer Vitalij Kličko poté, co v sobotu večer v boji o světový titul WBC v těžké váze knockautoval po necelých třech minutách Kubánce Odlaniera Solíse. Na toho se snášel i neúprosný pískot 19 tisíc rozladěných fanoušků, kteří se nedočkali ani konce prvního kola.



"Ano, trefil jsem ho, ale žádná hrozná rána to nebyla. Proto jsem si v prvním okamžiku myslel, že jen simuluje, a hodně mě to zklamalo," prohlásil ukrajinský boxer po verdiktu KO.

Jenže všechno bylo trochu jinak. Solís si totiž vážně poranil koleno. Třicetiletý olympijský vítěz podle agentury DPA doplatil na ztrátu rovnováhy přetrženým předním zkříženým vazem, trhlinou ve vnějším menisku a poškozenou chrupavkou.

Devětatřicetiletý obhájce Kličko poslal Solíse na zem krátce před koncem třetí minuty boje a připravil mu první porážku v profesionálním ringu.

Podívejte se na závěr duelu mezi Kličkem a Solísem:

Duel Vitalije Klička s Kubáncem Solísem skončil už v prvním kole
Video se připravuje ...

Kubánec ihned poté prohlásil, že zápas skončil předčasně nikoli kvůli otřesu z Kličkovy rány, ale kvůli zraněnému kolenu.

Z haly v Kolíně nad Rýnem putoval Solís do nemocnice, kterou dnes ráno opustil o berlích. Po dalším vyšetření by lékaři podle promotéra Ahmeta Önera měli rozhodnout, zda bude nutné koleno operovat.

Vladimir Kličko objímá svého bratra Vitalije poté, co ukončil duel o světový titul s Kubáncem Solísem
Vladimir Kličko objímá svého bratra Vitalije poté, co ukončil duel o světový titul s Kubáncem Solísem

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud