František Prachař
30. prosince 2011 • 11:47

VIDEO: Podívejte se, jak trénuje elitní thajboxer Hutník

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden z nejlepších českých thajboxerů Ondřej Hutník se v pátek 30. prosince od 18 hodin představí ve finále bojové reality show Enfusion v pražské Lucerně. Vítěz si odnese prémii 600 tisíc korun. Podívejte se, jak mu šel jeden z posledních tréninků.



Enfusion je turnaj bojovníků na principu reality show. Jde o nový žánr sportovního soupeření, který má ukázat v extrémní podobě příběhy lidí a jejich reakce pod neustálým tlakem. Nizozemská produkce se snažila do vybrat z celého světa 16 elitních thajboxerů a zápasníků K-1 ve váze do 95 kg, kteří se v lednu sešli na thajském ostrově Kohsamui.

Jeden z nejlepších českých thajboxerů Hutník
Video se připravuje ...

Rozdělili se do čtyř týmů, které vedly čtyři fitness trenérky. Skupiny zápolily v mnoha neobvyklých disciplínách a čelily netradičním výzvám. Skákali bungee dumping, potápěli se do velkých hloubek a stříleli harpunou, vybíhali do prudkých kopců s vědry s vodou na zádech nebo se koupali v ledové tříšti. Vítězové adrenalinových akcí si nakonec vybírali soupeře, s nimiž si to rozdali v ringu.

Vše proběhlo pod dohledem televizních kamer a po dnešním finále vznikne sestříhaný seriál, který poběží v roce 2012 do více než sta zemí světa včetně Česka – zřejmě na stanici Nova Sport. Kemp za dva krušné týdny určil v rámci turnaje čtyři nejlepší, mezi něž patří díky dvěma výhrám i 28letý Ondřej Hutník.

Jeden z nejlepších českých thajboxerů Hutník
Video se připravuje ...

Celá akce vyvrcholí den před Silvestrem od 18 hodin v paláci Lucerna. Kromě domácího zástupce pražského Hanuman Gymu se do finále dostali i Španěl Frank Muňóz, Maročan Mohammed Boubkari a Nizozemec Wendell Roche. Vedle závěru turnaje se utkají na galavečeru také kapitánky jednotlivých týmů.

Program je dále doplněn o souboje z řad českých bojovníků, mezi nimiž je i Tomáš Hron, jeden z mála tuzemských borců v těžké váze K-1.

Enfusion v Praze
- finále bojové reality show 30. prosince od 18 hodin v pražském paláci Lucerna.
- mezi čtyřmi nejlepšími thajboxery do 95 kg je i Čech Ondřej Hutník.
- vítěz získá prémii 30 tisíc dolarů (600 tisíc Kč), poražení si rozdělí 200 tisíc Kč.
- k takzvanému superfightu nastoupí i těžké váha K-1 Tomáš Hron.

Jeden z nejlepších českých thajboxerů Hutník
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud