4. prosince 2015 • 14:19

SYNOT TIP vám dá klíče od luxusního BMW!

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Právě probíhají poslední a zároveň nejdůležitější bitvy v celoroční soutěži SYNOT TIP CHALLENGE 2015, kdy hráči měří své síly v turnaji MASTERS. Jak samotný název turnaje napovídá, jedná se o turnaj pro 16 nejlepších hráčů, kteří v tenisovém pavouku postupují blíže k vysněným cenám.



O motivaci je rozhodně postaráno, vždyť vítěz získá klíče od nového luxusního vozu BMW řady 3. V SYNOT TIP CHALLENGE rozhodně neplatí pravidlo- Vítěz bere vše! Ostatní ceny jsou neméně atraktivní. Ve hře jsou zlaté cihličky v hodnotě 100 000 Kč, zájezdy, elektronika od Apple a další. S prázdnou neodejdou ani vyřazení v prvním kole, na jejich kontě přistane 5 000 Kč do další hry. Třešničkou na dortu bude All-inclusive večírek, kde dojde k předání výher a rodina kolem CHALLENGE obdrží jako první exkluzivní informace z připravovaného ročníku 2016.

Foto SYNOT TIP

Pro vás taky něco máme!

V předcházejícím ročníku jsme vychytali mouchy a nový ročník bude zase o krok dále! Těšit se můžete na atraktivnější ceny, více Tour, více luxusních výjezdů po celém světě. Hlavní cenou bude opět nadupaná kára od BMW, která se již stala symbolem SYNOT TIP CHALLENGE. Podstatnou novinkou bude rozšíření závěrečného turnaje MASTERS, kdy se do boje o hlavní ceny zapojí podstatně více hráčů.

Foto SYNOT TIP

SYNOT TIP CHALLENGE 2016 ťuká na dveře. Ještě nejste přihlášení?

Nevadí, do startu nového ročníku to stihnete. Pokud ještě nejste členy BENEFIT klubu, tak se nejprve musíte zaregistrovat a v registračním formuláři zatrhnout možnost „Chci se účastnit hry SYNOT TIP CHALLENGE“. Pokud jste již členem BENEFIT klubu, ale nejste přihlášení do naší unikátní soutěže, můžete to napravit v nastavení svého účtu. Pokud si nebudete vědět rady, ochotně vám poradíme na bezplatné lince 800 888 100

SYNOT TIP - dostaneme vás do hry

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud