Ondřej Němec
11. dubna 2018 • 22:12

Galavečer Česko vs. Čína nabídne sexy bojovnice i drsný souboj gigantů

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To tu ještě nebylo! Česko a Čína proti sobě v ringu podle ostrých pravidel K-1. Ač se možnosti výběru bojovníků nedají vůbec srovnávat, tuzemský tým se má čím pochlubit. A rozhodně nebude v roli otloukánka. To bylo jasné všem, kteří navštívili veřejný trénink, jenž veliké události bojových sportů předcházel. České barvy budou v ringu hájit jak drsní válečníci, tak půvabné bojovnice. Galavečer ale bude i místem střetu dvou těžkotonážních bijců, kteří tím vyřeší svou osobní válku.



Čínský útok na Česko. Tak by bylo možné popsat ringový střet, ke kterému dojde ve čtvrtek 19. dubna ve sportovní hale Královka. Tuzemský výběr bojovníků bude odolávat jedněm z nejlepších čínských zápasníků v rámci pravidel K-1. Kdo bude reprezentovat český tým, mohli dnes vidět fanoušci v pražském obchodním centru Harfa, v rámci veřejného tréninku.

Do ringu nastoupí například i dvě krásné bojovnice Sandra Mašková a Michaela Kerlehová.

Sandra Mašková měla v den veřejného tréninku narozeniny
Video se připravuje ...

„Vyhrajeme na plný čáře!“ slibuje s úsměvem Mašková. „Mám dokonce nastudovanou soupeřku. Bude to hodně tvrdý zápas, ve vysokém tempu a myslím si, že to bude velmi divácky atraktivní. Protože soupeřka je válec, tvrdá… Vypadá jako pořádnej chlapák. (směje se) Takže to bude bitva jak blázen,“ dodala aktuální vítězka Světových her, která v den veřejného vážení dokonce oslavila narozeniny.

Důvěrou v sílu českého týmu i v sebe sama nešetřila ani tmavovlasá kickboxerská kráska. Nicméně přiznala, že zjistit něco o bojovnici, s níž porovná síly, nebylo snadné. „Já se v tom rozsypaném čaji moc nevyznám,“ smála se Kerlehová. „Určitě bude dobře kopat a klinčovat. Očekávám hodně tvrdé kopy. Ale já to zkusím urvat rukama. Když ona nohama, já rukama.“

Sandra Mašková a Michaela Kerlehová během tréninku v obchodním centru Harfa
Video se připravuje ...

Jedním z nejlepších bojovníků, kteří budou reprezentovat český tým, je rozhodně Anatoli Hunanyan, původem z Arménie. Ten předvedl v Harfě asi největší show, když trénoval v chlupatých růžových papučích a předvedl, jak ovládá hula hoop.

„Jsem prostě takovej, rád udělám vždy nějakou show, než abych předváděl, jak umím kopat a boxovat, to tu udělal každý,“ komentoval Hunanyan své vystoupení.

Bojovník Anatoli Hunanyan předvedl na veřejném tréninku před akcí Česko vs. Čína netradiční prvky
Video se připravuje ...

Jedním z nejočekávanějších duelů galavečera ale určitě bude ryze český střet v těžké váze. Mezi šestnácti provazy proti sobě nastoupí dva velmi známí borci. Luboš Raušer a Michal Reissinger. Oba jsou známí nekompromisním stylem boje a razancí buldozeru. Rozhodně tak nelze očekávat nudný zápas. Navíc přiznávají, že je duel výsledkem jejich osobního sporu.
„Je to trochu osobní válka,“ netají se Reissinger. „Vždycky prostě jeden pes chce být silnější,“ dodává pobaveně.

„Asi je mezi námi veliká válka, podle jeho výrazu,“ říká zamyšleně Raušer. A co válku rozpoutalo? „Michal. Má představu, že já jsem chtěl zápas s ním, přitom jsem o něj vůbec nestál. Hned to hodil na sociální sítě, a mně to bylo dost nepříjemné. A pak jsme dostali nabídku na souboj od XFN,“ dodává jeden z obrů českého kickboxu.

Zápasník Jan Rudolf
Zápasník Jan Rudolf

Pražskou Královku tak čeká nejen zajímavá mezinárodní bitva, ale i vyvrcholení konfliktu dvou těžkotonážních bardů bojových sportů.
Na galavečeru navíc vystoupí další skvělí bojovníci, jako Jan Soukup, Jiří Žák či talentovaný Vašek Sivák.

Vstupenky na Česko vs. Čína ZDE >>> 

K-1 je sportovní disciplínou, jež kombinuje techniky z Muay Thai, karate, taekwondo, savate, san shou, kickboxingu a mnoho dalších bojových umění.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud