19. července 2010 • 17:46

VIDEO: Sprosťák Woods nadával před kamerou

Autor: pla
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO: Opravdu hodně by si teď potřeboval vylepšit svou pověst. Místo toho se golfový fenomén Tiger Woods zase dostal do řečí. Tentokrát ne kvůli další sexuální aféře, ale pro svůj slovník. Při British Open ho televizní kamera zabírala právě ve chvíli, kdy ze sebe po nepovedeném odpalu chrlil jedno sprosté slovo za druhým.



Zdá se to jako století zpátky, co byl Tiger Woods považován za vzor sportovního gentlemana s příkladným přístupem k životu i ke své rodině. Jeho reputaci nenávratně poničila profláknutá nevěra, svou manželku Elin měl podvést se 120 ženami.

Po návratu ke golfu se mu zatím příliš nedaří, nevyhrál ani turnaj. Výsledkově propadnul i na víkendovém British Open, kde obsadil 23. místo. Navíc si tady nepomohl výbuchem hněvu poté, co pokazil relativně lehkou ránu na 13. jamce.

Jak Woods nadával v přímém přenosu:

Poté, co mu tady nevyšel putt, několikrát za sebou nahlas směrem k sobě zaklel: „Why the f--- did you do that? – Proč jsi to kur-- udělal?“ Nejsprostější ze zmíněných slov zaznělo v přímém přenosu hned několikrát.

Pokud si 34letý Woods plánoval na skotském hřišti opředeném historicky danou noblesou vylepšit svůj pošramocený morální profil, pak se mu to skutečně moc nepovedlo. Tím spíš, když se mu poněkolikáté v řadě nedařilo ani po sportovní stránce.

„Jeho žena nad ním zlomila hůl už dávno. Teď dělá to samé pomalu i golfový svět,“ napsal britský list The Sun.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud