20. května 2019 • 00:00

Naladí se Češi na čtvrtfinále výhrou? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Základní část hokejového mistrovství světa na Slovensku míří do finiše. Česká reprezentace se ve svém posledním utkání béčkové skupiny postaví Švýcarsku. Zakončí nároďák dlouhodobou fázi MS vítězstvím? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechny zápasy sportovního svátku v Bratislavě a Košicích v přímých přenosech na TV Tipsport!



Mužstvo trenéra Miloše Říhy má čtvrtfinále jisté a v závěrečném mači šampionátu proti borcům ze země helvétského kříže tak půjde o to, z jaké pozice do něho bude nasazen. Polepší si o další tři body? Historická bilance vzájemných duelů se přiklání k českému týmu – z předchozích 11 utkání se hokejisté se lvem na prsou radovali hned v devíti případech (z toho třikrát až po 60 minutách). Padne výběr vedený koučem Patrickem Fischerem i v úterý? Vsaďte si a sledujte MS na Slovensku živě na TV Tipsport. Získejte navíc 500 Kč zdarma na první sázky!

Začátek v režii Švýcarů

Sázkař pvvll očekává pomalejší rozjezd Voráčka a spol. „Máme slabé vstupy do zápasů. První třetinu jsme prohráli s Ruskem i Lotyšskem, s Itálií jsme se trápili. To náš soupeř, který se pyšní především pevnou defenzivou v čele s jistým gólmanem Genonim, je na tom naopak. Úvodní dějství zvládne lépe Švýcarsko,“ zanalyzoval tipér kurz 3,41. Souhlasíte s ním?

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud