25. března 2022 • 00:00

Máte dost znalostí? Zkuste štěstí a soutěžte o sportovní brýle!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jste někým, kdo má všeobecný přehled a zálibu ve vědomostních soutěžích? Pokud ano, tak právě pro vás vznikla aplikace Kvízuj, díky které můžete vyhrát různé ceny. Tentokrát se zaměříme na soutěžní kvíz, který vznikl ve spolupráci s českým výrobcem sportovních brýlí R2. O co přesně se soutěží?



O co se hraje?

Ve hře je 3x voucher o hodnotě 1500 Kč na sportovní brýle značky R2 (1. - 3. místo) a 3x voucher o hodnotě 500 Kč na sportovní brýle značky R2 (4. - 6. místo).

Zkuste štěstí a soutěžte o sportovní brýle! Soutěž najdete v mobilní aplikaci KvízujFoto R2

Značka sportovních brýlí R2 je pevně etablovaná a dobře známá. Patrně každý fanoušek cyklistiky se značkou nějakým způsobem přišel do kontaktu. R2 je známá nejen pro svou pečlivě hlídanou kvalitu, ale zejména pro skutečnost, že svým zákazníkům přináší přesně ty benefity, které pro svoje sportování potřebují. R2 ve své historii reprezentovali osobnosti jako Aleš Loprais, Ondřej Cink, nebo v současnosti známý paralympionik Jiří Ježek a špičkový triatlonista Tomáš Řenč.

Zkuste štěstí a soutěžte o sportovní brýle! Soutěž najdete v mobilní aplikaci KvízujFoto R2

Soutěžte o vouchery v aplikaci Kvízuj

Kvízuj je zbrusu nová česká soutěžní aplikace, ve které můžete každý den hrát, neboli kvízovat, o reálné peníze a jiné odměny. Nejlepší je, že kvízovat můžete odkudkoli a zcela zdarma, takže se do toho můžete pustit klidně teď hned. Aplikaci Kvízuj pro iOS najdete zde. Aplikaci pro Android najdete zde.

Kvízuj – vaše nová oblíbená aplikace Kromě denních kvízů v 6 kategoriích (věda, umění, historie, geografie, sport a různé), na vás v aplikaci čekají také týdenní slosování a sponzorované soutěže. Pokud se vám podaří vykvízovat určitý počet bodů, tak se každý týden automaticky dostáváte do slosování o parádní ceny! Ve sponzorovaných kvízech pak získáváte šanci vyhrát některou z předem oznámených odměn. A tady se dostáváme zpátky ke sportovním brýlím R2. Jste připraveni začít kvízovat o vouchery na brýle? Tak pojďte na to! Aplikaci Kvízuj pro iOS najdete zde. Aplikaci pro Android najdete zde.

Soutěž ve spolupráci se značkou R2 probíhá od 25. 3. do 31. 3. 2022.

Články odjinud


Články odjinud