18.1.2019 • 17:26

Restartovali jste svůj život? Pomozte v tom i ostatním!

Vstoupit do diskuse
0

Nevzdávej to! Šlápni do toho! Jsou tohle vaše slova? Oslovuje vás pohyb a zdravá strava? Daří se vám měnit svůj život pomocí zdravého životního stylu? Pomozte s tím i ostatním a třeba vyhrajete zajímavou cenu! Časopis Dieta vyhlašuje další ročník soutěže Restart roku s cenami za téměř 500 tisíc korun.



O čem v soutěži jde? O zdraví. Přihlásit se do ní mohou všichni, kterým se povedlo pozitivním způsobem změnit svůj život.

Je jedno, zda se jim povedlo zhubnout, udělat si trenérský kurz nebo se vypořádat s poruchou příjmu potravy. Každý takový úspěch si zaslouží ocenění a inspiruje i další lidi. Zapojit se mohou také všichni, kteří mají svůj blog, vlog nebo webové stránky, na kterých se zabývají zdravým životním stylem. Baví vás zdravě vařit a dávat fotografie jídel na Instagram, abyste inspirovali ostatní? I pro vás je v soutěži vlastní kategorie.

Soutěží se v kategoriích:

Food Restart

Inspirujte svými recepty, nápady a vášní pro jídlo ostatní. Baví vás zdravé jídlo, zkoumání nových ingrediencí a kombinací, jste vegan, milovník raw, cukrfree, bezlepku a podobně? Pochlubte se, jak se vám to daří!

Fit Restart

Dříve vám sport nic neříkal a nyní si život bez něj nedovedete představit? Začali jste běhat, udělali si trenérský kurz, založili cvičební skupinu, nebo točíte cvičební videa? Předveďte, co se ve vás skrývá všem a pomozte jim získat motivaci ke změně životního stylu.

Proměna restart

Podařilo se vám zhubnout nebo jste zvítězili nad poruchou příjmu potravy? Cítíte se teď ve své kůži dobře? Nebojte se a pojďte s ní na trh, ukažte ostatním, že když se chce, tak všechno jde. Podělte se o to, jak jste to dokázali vy.

Každá kategorie bude mít svého patrona z řad VIP osobností a a své favority v těchto oblastech nominuje i redakce Diety. Pojďme ukázat, že zdravý životní styl nemusí být o tvrdé dřině a odříkání, ale že nás může bavit, že ho můžeme žít a že je fajn cítit se dobře.

Přihlásit se nebo nominovat někoho z vašeho okolí můžete až do konce ledna. Z nominací čtenářů či samotných přihlášek bude porotou složenou z redakce a odborníků vybráno pět semifinalistů v každé kategorii. Z nich budou následně čtenáři v časopise i na webu vybírat a zvolí tři finalisty, kteří postoupí do finále a utkají se o ceny.

O konečných vítězích rozhodne porota z řad partnerů časopisu Dieta a VIP osobností spojených s časopisem. Více informací můžete najít na www.restartsdietou.cz.

Projekt vyvrcholí festivalem zdravého životního stylu Restart s Dietou a vyhlášením Restartu roku.

Soutěží se o ceny, na vítěze čeká zájezd v hodnotě 50 tisíc korun. 

A jedna soutěž pro všechny navíc - už zítra!

Aby to nebyla jen slova na papíře, připravili jsme ve spolupráci s Dietou u nás v aplikaci Superlife opravdovou výzvu. Jmenuje se Restartuj se s Dietou! a najdete ji spolu s dalšími podrobnými informacemi ZDE.

Jde o to ujít nebo uběhnout od soboty 19. ledna do neděle 27. ledna 2019 alespoň 30 kilometrů. A abychom vám ten pohyb osladili, účastníci mohou vyhrát jeden ze tří náramků Xiaomi Mi Band 2 od časopisu Dieta. Výherce náramků budou vylosováni z 20 účastníků výzvy, kteří nachodí nebo naběhají nejvíce kilometrů. Výhercům se ozveme e-mailem.

Tak nazout tenisky, spustit aplikaci Superlife a hurá do toho!

 

 


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora
18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}