1. února 2011 • 08:25

Duda najel do důchodce, bušil do něj pěstmi!

Autor: Patrik Vacek, Kateřina Moravcová
Vstoupit do diskuse
28
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už už to vypadalo, že se zbaví nálepky problémového hráče. Hokejista Chomutova Radek Duda (32), který poslední dva měsíce válel za Plzeň, ale opět ukázal, že je nenapravitelný recidivista. Podle informací Blesku minulé úterý v Karlových Varech na přechodu zavadil autem o chodce v důchodovém věku a pak ho fyzicky napadl! Opět tak ukázal, že na ledě i mimo něj se často neumí ovládat...



null:gallery:false:false:false

Na hostování v extraligové Plzni se stal miláčkem fanoušků. Ve 25 zápasech nasbíral 29 bodů. Naposledy zazářil v neděli proti Pardubicím, kdy zařídil vítězný gól na 3:2.

A vypadalo to, že se nadobro polepšil. „Jsem celkově klidnější. Hodně lidí mě má za magora, ten čas už jsem ale nechal za sebou,“ prohlásil v lednu v rozhovoru pro deník Sport.

Takhle Radek Duda napadl důchodce.Foto Infografika BLESK
Takhle Radek Duda napadl důchodce.Foto Infografika BLESK
Takhle Radek Duda napadl důchodce.Foto Infografika BLESK
Důchodce Josef H. takhle minulý týden ukazoval, jak byl napaden. Včera se ale o incidentu odmítl bavit...Foto ČTK

Pěkný kec! On je prostě nenapravitelný!

Minulé úterý, dva dny před hokejistovými narozeninami, na kruhové křižovatce v Karlových Varech došlo k tomuto incidentu: Řidič najel svým černým terénním BMW s pražskou poznávací značkou na přechodu do důchodce Josefa H. a zavadil o jeho ruku.

Následně vylétl z auta a začal na něj řvát: „Ty hajzle, copak si myslíš, že kvůli tobě budu brzdit?“ Poté důchodce fyzicky napadl.

„Začal do mě bušit pěstmi. Snažil jsem se krýt, ale moc platné to nebylo. Asi tři náhodní kolemjdoucí mi naštěstí přišli na pomoc,“ řekl minulý týden Deníku napadený Josef H., který podal trestní oznámení na neznámého pachatele.

Řidič totiž ujel. Policie po něm okamžitě vyhlásila pátrání. „Ozvalo se několik svědků, které vyslýcháme. Prověřujeme také řadu poznávacích značek,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Valenta.

Právník Volopich: Bez komentáře!

Tři na sobě nezávislé zdroje z hokejového prostředí včera Blesku potvrdily, že oním agresivním řidičem byl právě Duda!

„Jezdí do Karlových Varů za otcem,“ doplnil jeden z nich. Hráč měl včera celý den vypnutý telefon. Prý je ale v klidu a ohání se známým právním zástupcem Danielem Volopichem.

Ten na dotaz Blesku, zda Dudu v této věci skutečně zastupuje, reagoval nevzrušeně: „Bez komentáře! Je mi líto. Na shledanou.“

Duda se podle všeho snaží celou věc zamést pod koberec. A možná se mu to podaří!

Důchodce Josef H. byl sice včera u výslechu, s redaktorkou Blesku už se ale o podrobnostech konfliktu odmítl bavit. Proč asi?

Hokejový útočník Radek Duda čelí obvinění z napadení chodce
Hokejový útočník Radek Duda čelí obvinění z napadení chodce

Vstoupit do diskuse
28
Články odjinud


Články odjinud