2. února 2011 • 13:30

Duda je magor po tátovi. Ten by reagoval ještě hůř

Autor: Blesk Pavel Skořepa, Kateřina Moravcová
Vstoupit do diskuse
26
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

O tom, že minulý týden v Karlových Varech napadl důchodce na přechodu, mlčí. Nepřiznal se, ani to nevyvrátil. Hokejista Chomutova Radek Duda (32) teď nebere telefon a vyhýbá se jakémukoliv kontaktu s novináři. Incident ale detailně popsal svému otci Pavlovi (59), který včera celou situaci Blesku exkluzivně vylíčil! Případ stále šetří policie, Radkovi hrozí až tři roky vězení.



Na úterní návštěvu otce v Karlových Varech by Duda nejraději zapomněl. Cestou k němu měl v centru města těsně za kruhovým objezdem za volantem zkrat.

Na přechodu najel svým terénním BMW do důchodce Josefa H. Pak vystoupil a fyzicky ho napadl. Tátu doma o incidentu informoval.

„Bylo špatné počasí, sněžilo a silnice klouzaly. Když mu tam ten chlap skočil, bál se, že to neubrzdí,“ popsal začátek konfliktu Dudův otec, který je majitelem trafiky v centru Karlových Varů.

„Pak mu ale z ničeho nic ten pán kopnul do auta. Radkovi se nedivím, že vylezl. Já bych reagoval možná ještě mnohem hůř,“ pokračoval otec, který přiznal, že syn zřejmě zdědil prudkou povahu po něm.

Otec Radka Dudy Pavel včera exkluzivně Blesku prozradil, jak mu syn celý incident popsal
Otec Radka Dudy Pavel včera exkluzivně Blesku prozradil, jak mu syn celý incident popsal

„Když mu ale později docvaklo, co se vlastně stalo, byl z toho špatný,“ dodal Duda senior.

Jenže to už bylo pozdě! Josef H. podal trestní oznámení na neznámého pachatele. Duda, o jehož totožnosti neměl v tu chvíli tušení, ujel.

Od pondělka, kdy vyplynulo na povrch, že agresivním řidičem byl právě hokejový rebel, se Josef H. stáhl do ústraní a o celé věci nechce mluvit.

Také policisté jsou na informace k případu skoupí a stále odmítají potvrdit, že by pachatelem byl Duda.

„Kontaktoval nás právní zástupce majitele auta, který bude předvolán k výslechu. Celá věc je nadále v šetření,“ řekl pouze mluvčí policie Pavel Valenta.

Vstoupit do diskuse
26
Články odjinud


Články odjinud