21. března 2011 • 05:00

Baroš seřval sudího: Jdi do pr...! Skončí v Istanbulu?

Autor: Blesk Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
10
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je nepoučitelný! Český fotbalový útočník Milan Baroš (29) si v Istanbulu zadělal na pořádný průšvih a poštval si proti sobě i vedení svého týmu – Galatasaraye. V pátečním derby s Fenerbahce (1:2) totiž po skončení duelu vylítl na rozhodčího, kterému anglicky sprostě vynadal a dostal červenou kartu. Teď mu hrozí vysoká pokuta a zastavení činnosti až na 5 utkání. Barošovi je to ale asi jedno. Z týmu prý chce po sezoně odejít.



Blesk.cz Baroš byl celý zápas celkem klidný a vedl ofenzivu Galatasaraye. Dokonce se podílel na jediném gólu domácích.

První kaňkou na jeho výkonu bylo zakopnutí míče po odpískání, za což si vysloužil žlutou kartu. Po konečném hvizdu ale přišel jeden z jeho mnoha zkratů!

Český forvard údajně celý zrudnul a neovládal se. „Fuck you! Fuck you man! Fuck off! (Jdi do pr...e! Jdi do hajzlu. Jdi se vys...)“ řval Baroš podle tureckých médií na rozhodčího jen z několika centimetrů do obličeje, když ho doběhl na chodbě při odchodu do šaten.

Sudí vyslechl všechny nadávky a pak mu udělil červenou kartu. Navíc společně s delegátem všechno zapsali do zápisu, což bude řešit disciplinárka.

Ta mu může udělit stop až na pět zápasů! Baroš se se sudími hádá často a poslední sprostý exces, který zdaleka nebyl jeho prvním výstřelkem, se podle istanbulských deníků nelíbil jeho zaměstnavatelům.

Prý je pořádně rozzuřil. Českému reprezentantovi je to ale podle všeho jedno! Smlouva v Galatasarayi mu sice končí až za dva roky, jenž e jak sám naznačil, dodržet ji nehodlá.

Je to močící Milan Baroš?
Je to močící Milan Baroš?

„Chci odejít,“ oznámil šéfům Baroš podle serveru fotomac.com.tr. Odchodu z Galatasaraye nahrává i fakt, že se Baroš nemusí s trenérem Georgem Hagim.

S ním se na začátku minulého týdne pohádal. Kouč neváhal a vyhodil ho z tréninku.

Teď je před Barošem reprezentační dvojzápas se Španělskem a Lichtenštejnskem a bude potřeba, aby udržel nervy na uzdě. Jenže to je v jeho případě, zdá se, nemožné...

Vstoupit do diskuse
10
Články odjinud


Články odjinud