11. dubna 2011 • 12:32

LeBronova rodinná pouta. Matka skončila v base

Autor: krk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Policista musel utírat matce LeBrona Jamese slzy, protože sama měla ruce spoutané za zády a nemohla s nimi hýbat. Ale vedle slz dala Gloria Jamesová na policejní stanici v Miami Beach dvěma mužům zákona taky pořádně zabrat. Na videu, ukazujícím její zatčení z brzkého rána minulého čtvrtku, je vidět, jak policistům nadává a vzpouzí se svému zatčení.



„Zkouším vám věřit, ale nemůžu. Nemůžu věřit vašim způsobům,“ skuhrá Jamesová ve slušnější části videa. Střídavě brečí, střídavě zuří. Podle policistů měla rudé oči a byl z ní zřetelně cítit alkohol.

„Můžete (na záznamu) jasně vidět, jak policisty obtěžuje a je na ně sprostá. Vůbec si nemyslela, že by udělala něco špatného, a chtěla domů,“ popisuje seržant Wayne Jones.

Zatčená byla Gloria Jamesová ve 4:47 ráno za to, že měla vrazit facku mladíkovi, který parkoval auta v garáži hotelu Fontainebleau. Gloria Jamesová si stěžovala, že poskokovi vydání jejího auta moc dlouho trvá. Hádka skončila napadením.

„Mám deprese a nemůžu chodit do práce. Ta žena mě ponížila,“ skuhrá nyní Rockfeller Sorel, zfackovaný pracovník. V hotelu dostal volno a dá se čekat, že ho po paní Jamesové bude chtít zaplatit do posledního centu.

LeBron James líbá svou matku - postrach NBA
LeBron James líbá svou matku - postrach NBA

Gloria Jamesová je jednou z nejbizardnějších postaviček, které se kolem palubovek NBA motají.

Už v roce 2006 byla zatčena za řízení auta pod vlivem alkoholu. O dva roky později vyvolala ostudu během zápasu play off, když se z hlediště vmísila do strkanice mezi LeBronem a Kevinem Garnettem z Bostonu.

Vypadalo to, že Garnetta začne tlouct, protože se obořil na jejího synka, který už v té době vydělával v Clevelandu 20 milionů dolarů.

Zatečná matka LeBrona Jamese GloriaFoto ČTK/AP

„Řekl jsem jí, ať si sedne, a použil jsem slova, která nebyla moc vhodná. Ještě že nebyl Den matek,“ vysvětloval pak LeBron, který sám svoji matku umravňoval.

Poslední kauza vyšla najevo vloni, když se provalilo, že Gloria Jamesová spala s LeBronovým spoluhráčem Delontem Westem. To údajně taky stálo za neúspěchem Clevelandu v play off, protože LeBron to prý neunesl psychicky.

„Nedokázal se srovnat s tím, že jsme to dělali zezadu a že jeho matka se u toho potila. Dostal jsem se tam, kudy šel LeBron ven,“ pustil si pusu na špacír zjevně spokojený West.

Údajně se rozpustilá Gloria měla vyspat taky s bratrem LeBronova původního agenta, což prý bylo skutečným důvodem, proč se James se svým manažerem rozloučil.

Zatím posledním z řady incidentů Jamesové bylo pak minulý čtvrtek zatčení za výtržnosti v garážích. A tak zatímco LeBron ve slavném televizním Rozhodnutí oznámil světu, že „bere svůj talent na jih a posílí Miami Heat“ tak jeho matka „vzala svůj talent a odebrala se na noc do basy“. Z ní ji ještě ten den ráno vyplatil jeden z funkcionářů Miami Heat.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud