25. května 2011 • 13:32

Giggs si mě vezme, tvrdí hvězda Big Brotheru

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle příběh šokuje celou Anglii. Na Ryana Giggse, považovaného za vzorného otce od rodiny, praskla nevěra s hvězdou Big Brotheru Imogen Thomas (28)! Britská modelka je do legendy Manchesteru United bláznivě zamilovaná a dokonce si myslela, že si jí Giggs vezme.



Prsatá kráska, která se proslavila v britské verzi reality show Big Brother, má s Giggsem poměr už šest měsíců. "Imogen byla na sto procent přesvědčená, že jí Ryan miluje a opustí kvůli ní manželku Stacey i děti," uvedla deníku The Sun její kamarádka.

V jejich vztahu prý nešlo jen o sexuální aférku. "Imogen se do něj bláznivě zamilovala a myslela si, že i on miluje jí," prozrazuje její kamarádka.



Oba dva věděli, že dělají nepěknou věc. Proto i sama modelka chtěla tajný románek několikrát stopnout. "Volala jsem mu snad milionkrát, že to ukončíme. Jenže on se pokaždé vrátil," hlesla Imogen."

Imogen ThomasFoto Isifa.com

Modelka zvolená nejvíc sexy obyvatelkou domu v Big Brotheru se s hvězdou Manchesteru poprvé potkala v hotelu před dvěma důležitými venkovními zápasy United.

"Nejdřív nevěděl, kdo jsem. Byl velmi tichý a vypadal střízlivě. Na hotelovém baru jsme si pak povídali o životě a o všem možném. Musím říct, že mě zaujal," prozrazuje Imogen.

"Pak jsme se políbili a já s ním strávila noc. Věděla jsem, že je ženatý. Ale v ten moment jsem nepřemýšlela  a nemyslela si, že spolu budeme dál pokračovat. Je to ženatý muž, musím ho nechat, napadlo mě hned," popisuje vypuknutí vztahu.

Jenže vzájemný románek pokračoval dál. "Říkala jsem mu, že mu nedám své telefonní číslo a nechci ani jeho. Nekonec mě ukecal, číslo jsem mu dala. Ještě ten den mi zavolal, prý jen zjišťoval, jestli jsem domů přijela v pořádku."

Vášnivý románek poté vypuknul naplno. "Pak jsme si psali a volali každý den," přiznala Imogen.

V minulých dnech románek praskl i na veřejnosti. Po provalení celého skandálu je na tom Imogen psychicky hodně špatně. "Spím maximálně pět hodin denně. Celá záležitost mě děsně mrzí," hlesla.

Giggs,  sedmatřicetiletý symbol sportovního gentlemana, má nyní pořádný problém. Jeho žena Stacey už byla včera spatřena, jak jejich dům opouští bez prstenu na ruce...

Imogen Thomas. Modelka, která měla pletky s nejmenovanou hvězdou anglické ligy. Fotbalista ale kontaktoval právníky a umlčel noviny, které mají zakázáno zveřejnit jeho jméno.
Imogen Thomas. Modelka, která měla pletky s nejmenovanou hvězdou anglické ligy. Fotbalista ale kontaktoval právníky a umlčel noviny, které mají zakázáno zveřejnit jeho jméno.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud