25. května 2011 • 19:30

Giggsova milenka se fotila v dresu Manchesteru

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO, FOTO - Chcete inzerovat svoje sázkové nabídky na sobotní finále Ligy mistrů mezi Manchesterem United a Barcelonou a nevíte koho zvolit za tvář své kampaně? Britská společnost Paddy Power měla jasno hned: v dresu United nafotila milenku Ryana Giggse Imogen Thomas!



Ten skandál hýbe nejen Velkou Británií, kde dokonce definitivně prasknul na půdě parlamentu. Giggsovu šestiměsíční aféru s modelkou a bývalou soutěžící v reality show Big Brother řeší celý svět.

"Imogen je v současnosti na všech titulních stranách, takže byla přirozenou volbou pro naši kampaň," netajil tiskový mluvčí sázkové kanceláře důvody svého výběru. A zatímco Giggsovu nevěru řešil britský parlament, krásná černovláska se fotila v dresu Manchesteru.

Paddy Power láká sázkaře mimo jiné na to, že pokud Rudí Ďáblové s Barcelonou prohrají, vrátí jim jejich vklad. V kurzu 7:1 si také mohou vsadit na to, že Ryan Giggs dá gól, kurz 3,5:1 vypsali bookmakeři na to, že se chytne do ofsajdu.

Podívejte se na reklamní spot sázkové kanceláře:

Imogen Thomas se fotila v dresu Manchesteru United
Video se připravuje ...

Sedmatřicetiletý Giggs měl s Imogen půlroční románek, na který přišli novináři bulvárního listu The Sun. Velšský záložník si ovšem u soudu vymohl zákaz uvedení svého jména.

Když se pak identita podvádějící hvězdy začala mohutně řešit na Twitteru a Giggs chtěl žalovat i tuhle sociální síť, liberálnědemokratický poslanec John Hemming pronesl Giggsovo jméno v parlamentu a uvolnil tím ruce médiím, která tak mohla obejít soudní příkaz.

Imogen Thomas. Modelka, která měla pletky s nejmenovanou hvězdou anglické ligy. Fotbalista ale kontaktoval právníky a umlčel noviny, které mají zakázáno zveřejnit jeho jméno.
Imogen Thomas. Modelka, která měla pletky s nejmenovanou hvězdou anglické ligy. Fotbalista ale kontaktoval právníky a umlčel noviny, které mají zakázáno zveřejnit jeho jméno.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud