4. prosince 2008 • 14:25

Po svatbě tě zabiju, Mášo Šarapovová!

Autor: Blesk
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Krásné ruské tenistce Marii Šarapové bylo vyhrožováno smrtí! Šel po ní šílený psychopat. „Mario, chci si tě vzít a pak tě zabiji, stejně jako tvoji matku!“ prohlásil Leonard Taylor Jr., bývalý obránce amerického fotbalu z Winsconsinu.



Hrůzné a morbidní. Tenhle blázen chtěl nejprve ruku někdejší světové jedničky, pak její život!

Naštěstí si jeho výhružek všimla včas policie a Taylor už sedí v cele.
Vyšinutý jedinec nahrával svá slova na záznamník univerzity ve Wisconsinu, kterou kdysi navštěvoval. Během jednoho dne (letos v listopadu) napovídal do telefonu 29 hovorů.

Dále čtěte:
Šarapovová se topí ve zlatě >>>

Sampras: Ožením Štěpánka s Vaidišovou >>>
Vaidišová unikla teroristům >>>

A nebylo to poprvé, co ho stihla podobná mánie. Loni zastrašoval bývalého kouče Barry Alvareze, jenž ho trénoval před deseti lety. Toho chtěl také zabít. „Barry, chci se ti dívat do očí, až tě uvidím umírat,“ říkal do záznamníku.

Jeho vražedné choutky na Marii byly podobné. „Těším se na tebe. Udělám ti ze života peklo,“ hrozil bývalý student a hráč amerického fotbalu.

Před třemi lety dokonce pobýval několik dní v blázinci poté, co obtěžoval jinou ženu. I jeho otec ho označil za paranoidního schizofrenika.

Další tenistky v ohrožení

Monika Seleš – V roce 1993 ji několikrát bodl do krku přímo při zápase fanatický fanoušek Steffi Graf Němec Günter Parche.

Anna Kurnikova – William Lepeska lezl v roce 2005 po střechách, nebo dělal že se topí a žádal od Anny záchranu. Skončil ve vězení.

Martina Hingis – Australan Dubravko Rajčevič tvrdil, že ho Martina miluje. Soud mu nařídil, ať se od Hingis drží nejméně kilometr daleko.

Serena Williams – K smrti vyděšenou Serenu pronásledoval bláznivý Němec Albrecht Stromeyer na turnajích, ale i na hotelech.

Články odjinud


Články odjinud